4.000 pallepladser til global bioscience-virksomhed

14. juli 2017

Langt de fleste danskere, har været i kontakt med produkter fra virksomheden Chr. Hansen A/S.
Firmaet udvikler naturlige ingredienser til fødevare- og kosttilskudsbranchen, den farmaceutiske industri og landbrugssektoren. Produkterne der produceres, er kulturer, enzymer, probiotika og naturlige farver.  Alle løsninger er baseret på stærke forsknings og udviklingskompetencer kombineret med betydelige investeringer i teknologi.

I den tidlige sommer indgik Chr. Hansen og Hans Schourup A/S en aftale om indretning og leverance af pallereoler til et lager på Hammerholmen i Hvidovre. Naturligvis i skarp konkurrence med andre leverandører. Valget faldt på Hans Schourup A/S som leverandør af den samlede reolentreprise.

Det som har adskilt dette projekt fra andre spændende projekter, er en meget stramt koordineret tidsplan fra kunden. Det har stillet krav til Hans Schourup A/S som effektiv projektleder, men også til Chr. Hansen, da der i en proces, hvor der bygges et kølelager, er adskillige faggrupper i gang, på samme tid.

Derfor blev leverancen den nemmeste del af opgaven, og koordinering af montageholdet den komplicerede del. Som Mikael Laursen, der har styret slagets gang for Hans Schourup udtaler: "Dette var den bedste projektlederuddannelse, man kan tage. I praksis betød det, at vi måtte dele opgaven op i 2 momenter, hvor den første del forløb over en uge, så en uges pause, hvor elektrikere og kølefolk gjorde sin del færdig, og så igen 1 ½ uges montage af pallereoler."

Leverancen af det nye lager, både kølelager og alm. lager, består af ROSSS pallereoler, som Hans Schourup A/S har solgt i Danmark i over 20 år. Det blev til pænt over 4.000 pallepladser, og vi takker Chr. Hansen for leverandørvalget og ser frem til flere spændende opgaver derfra.
Se flere billeder herunder

Lad os starte en dialog:

Jylland/Fyn
René Herløv
Mobil: 2131 6144
RH

 

Sjælland
Christian Haldager

Mobil: 3059 3323
CH