Pulterrum til boligforening på Nørrebro

27. oktober 2016

Da A/B Refnæsgård i 2014 besluttede sig for at renovere sine kældre, var målet at få tilpasset helt nye pulterrum.

Målet var at få åbne, lyse kældre, som et alternativt til de mørke rum, man havde. Alle kælderrum var indrettet med trævægge og døre, uden mulighed for at orientere sig rundt i kældrene. Alderen havde sat sine spor, og diverse vandskader skabte et dårligt indeklima.

Hans Schourup indrettede hvert rum, specielt tilpasset de snørklede kældre, vi ofte ser i det indre København. Det blev lidt af en opgave for Lars Lund Møller, som stod for projekteringen og salget ved Hans Schourup. Som Lars udtrykker sig; "Det kostede en lasermåler derovre!"

Da projektet Refnæsgård 1 var leveret, påbegyndte vi på den næste fase Refnæsgård 2, en lignende opgave, denne gang for andelsboligerne.

Samarbejdet med boligforeningen og Rolf Wallerstein fra Refnæsgård i særdeleshed, er sket til alles tilfredshed, og Rolfs engagement og energi har smittet af på os alle. Og således har vi Rolfs ord for, at vi har løst opgaven til tiden, og overholdt alle indgåede aftaler.

Selve indretningen med pulterrum i netvægge fra Axelent er modtaget godt af beboerne, som er glade for de nye, lyse kælderrum.

 

Om området:
Refnæsgården, der ligger på hjørnet ved Tibirkegade i København, har dejlige grønne områder og et aktivt gårdmiljø. I den ene gård er der grillpladser og naturlig afskærmning, så man kan sidde ugenert. I den anden gård er bordtennisbord og petanquebane. Baggårdene har masser af cykelparkering og mindre opholdspladser med eftermiddagssol.

Nørrebro er en administrativ bydel i Københavns kommune. Nørrebro afgrænses mod sydøst af Søerne mod Indre By, mod nordvest af Ringbanen mod Bispebjerg, mod sydvest af Åboulevarden mod Frederiksberg og mod nordøst af Lersø Parkallé, Tagensvej og Nørre Allé mod Østerbro. Nørrebro har et areal på 4,1 km² og 74.129 (2011) indbyggere. Befolkningstætheden er på 18.080 indbyggere pr. km2.

Bydelen, som vi kender i dag, begyndte først at tage form, da Københavns volde blev nedlagt i 1850'erne. Siden udviklede bydelen sig til et typisk arbejderkvarter med tæt karrébebyggelse og spredt industri. I dag har Nørrebro et kosmopolitisk og multikulturelt tilsnit.

Pulterrum _refnaesgarden

Pulterrum Brynet Risskov 11

Pulterrum Penthouse Luksuslejligheder Horsens

Flere Depotrumlosninger Fra Hans Schourup