3 årtier med reoler

15. juni 2017

Hans Schourup A/S har gennem mere end 3 årtier markeret sig som reolleverandør til dansk erhvervsliv

Projekterne har været løst enten i samarbejde med gode, faste kunder, hvor vi har fulgt med virksomhedens vækst, eller vi har vundet indretningsopgaver i direkte konkurrence, til nye kunder.

Den rigtige formel
Den formel, som alle projekter gennemgår, handler allermest om at lytte. Det er i den proces, hvor vi får identificeret kundens behov, og oversat det til reoler og bærelag. Det er i denne fase, hvor vi kan vise vores styrke i sparring- og rådgivningsfasen, og den er i denne fase, vi høster den mest positive kritik.

Den skarpe pris
Som markedet har udviklet sig, er vi efterhånden mange om buddet, når det handler om pallereoler. Som vi ser det, handler det om pris og tillid. Derfor vil vi altid tilgå opgaven med omhu, og vi vil altid tilstræbe at optimere projektet, så vi kan tilbyde den helt rigtige pris.

Aktuelle cases.

Stantræk A/S
Vi har leveret en indretning med pallereoler til Stantræk i Lystrup ved Århus. Et lager med ca. 800 pallepladser. CEO Morten Petri Lauritsen og logistikdirektør Henrik Miltz glæder sig over slutresultatet, som giver virksomheden plads til fornyet vækst. (se mere her)

Idé-Pro Skive A/S
Idé-Pro, der er specialister i sprøjtestøbte prototyper i plast, samt serieproduktion af emner, har netop udvidet med nye lagerhaller. Vi har leveret og monteret indretningen af de ca. 2.200 pallepladser. Indretningen blev aftalt i tæt samarbejde med virksomhedens direktør, Morten Nors.

METZ
Lidt nord for København har vi indrettet et nyt lager for Metz A/S, en af Danmarks største leverandører af gaveartikler. Her er der leveret og monteret mere end 3.000 pallepladser. Metz har dermed for en helt ny tilgang til styring af logistikken til sine over 200 faste kunder. (se case her)

Chr. Hansen A/S
Vi har indgået en samarbejde med medicinalvirksomheden Chr. Hansen, om levering og montering af et større lager på Hammerholmen i Hvidovre. Lagrene, som bl.a. består af kølelager og fryselager, leveres og monteres af Hans Schourup, og leverancen omfatter mere end 4.000 pallepladser til kunden. Opgaven er vundet i skarp konkurrence med andre leverandører, og valget faldt på Hans Schourup A/S, der kunne præstere det bedste tilbud på opgaven. (se case her)

GRUNDFOS A/S
Som et led i et mangeårigt samarbejde har vi gennem årtier suppleret og nyindrettet lagre på diverse lokationer, både i ind- og udland. Seneste opgave bestod i at flytte og supplere et lager fra Langå til en placering, tættere på fabrikken i Bjerrringbro.

Flytning Pallereoler Grundfos 2

Flytning Pallereoler Grundfos 3

Flytning Pallereoler Grundfos 4