Den mobile robot automatiserer materialeflowet

6. september 2021

Vi har indgået en samarbejdsaftale med hollandske MoviĜo Robotics og lancerer nu endnu en autonom robot i Danmark.

Den mobile robot Ŝharko10 har en løftekapacitet på 1000 kg og transporterer paller eller andet gods i lighed med traditionelle palleløftere og trucks. Men modsat andre mobile robotter på markedet, løfter og håndterer den direkte fra gulvet, uden der skal investeres i ”topmoduler”, ”leveringsstationer” eller andet ekstraudstyr. Den håndterer også rullebure, stabelbare opbevaringsbokse mv. indenfor standard europalle mål.

Det er branchens mest kompakte industrirobot og trods de minimale dimensioner, kan robotten vende indenfor sin egen radius.

Robotten er ideel til håndtering af gentagne flows, hvor den med transporttider på 1,3 meter i sekundet er yderst effektiv. Ŝharko10 kan med lethed indgå som en effektivisering af tidskrævende og manuelle transportopgaver i såvel produktions- og lagermiljø og som førerløs truck eller palleløfter, er den også et tidsbesparende bindeled i flowet til og fra rullebaner og conveyor­løsninger.

Ŝharko10 leveres som standard med en omfattende og sofistikeret softwarepakke, hvor dens navigation og integration med ERP, produktionslinjer, elektriske døre, palletering, brandsystemer og andre COBOTS skaber en Industry 4.0-løsning. 

Robotten arbejder autonomt blandt de ansatte – f.eks. scanner de indbyggede (LIDAR) sensorer konstant for eventuelle forhindringer på den definerede rute, så sikkerheden er i top og risiko for påkørsel elimineres.

De omfattende muligheder for konfigurering af robotten består bl.a. af vægtregistrering, automatisk registrering og identifikation af streg- og QR-koder samt ekstra termiske og 3D kameraer.

Se video og mere info her

Transport af paller og gods op til 1000 kg, i lager og produktionsmiljøer

Lad os starte en dialog:

Troels H. Jensen
Tlf. 8747 6240
Troels

 

René Herløv
Mobil: 2131 6144
Rene