Det nye Copenhagen Markets

28. april 2016

Københavns Grønttorv er flyttet til Taastrup og hedder nu Copenhagen Markets

Den 13. april 2016 blev Copenhagen Markets officielt indviet i nye, moderne rammer i Høje-Taastrup.
Med sine 67.000 m2 er det Nordeuropas mest moderne og dynamiske distributionscenter og engros markedsplads for blomster, frugt, og grønt.

Byggeriet på den ca. 220.000 kvm store grund tæt på motorvejen, blev påbegyndt i 2013 ved et samarbejde mellem bygherren Copenhagen Markets A/S og Høje Taastrup Kommune. Hvis der i fremtiden bliver behov for udvidelser af stadepladser, er det muligt at udvide med yderlig­e­re ca. 30.000 kvm. pga. den store grund og bygningernes placering.

To haller er hovedsagligt beregnet til handel med frugt, grønt og tørvarer og i en anden bygning findes en hal til blomster og tilbehør. Foreløbig er der 60 lejere på plads i bygningen, hvor det mindste lejemål er på 48 kvm og det største er på 6.300 kvm.

Grønttorvet i Valby havde sidste handelsdag den 2. april og er nu lukket.  De har en årlig omsætning på omkring fire mia. kr., og der omsættes 650.000 tons frugt, grønt og blomster fordelt på ca. 2.500 enheder pr. døgn.

Hans Schourup A/S har været med siden 2014. I et samarbejde med ICS Industrial Cooling Systems A/S og Kemp & Lauritzen A/S, har vi indrettet og bygget for en lang række virksomheder på det nye Copenhagen Markets. Som turn-key løsninger har de 3 samarbejdspartnere leveret kølerum, modulkontorer og mezzaniner, som allerede den 4. april 2016 blev taget i drift.

”Copenhagen Markets er et så markant byggeri, alene på grund af dets størrelse, at det kan få enhver leverandør til at føle sig ydmyg over for opgaven, når man først står mellem de store bygninger”, udtaler salgsdirektør Christian Haldager

 ”Vi var fra starten opmærksom på, at vi ikke kunne løfte opgaven alene. Derfor var et samarbejde mellem de 3 virksomheder som udgangspunkt ikke kun en praktisk foranstaltning, men har også vist sig at være et konkurrencedygtigt trekløver.

Blandt de kunder, som vi har bygget for, har der været meget visionære tanker, bl.a. har Multiflora valgt at dekorere endevæggen på sit lejemål med et stort vægmaleri. Mezzaninen, kølerum og kontorlokalerne på 1. salen er bygget op mod det enorme kunstværk.

Vi har en forventning om, at vi slet ikke er færdige på markedet. Vores brandsikrede mezzaniner og kontorer er den bedste reklame, man kan lave, og der vil helt sikkert være behov for lignende løsninger for både gamle og nye lejere. Vi glæder os til de kommende opgaver og er allerede i gang med de næste 4 projekter til lejere på Copenhagen Markets”, slutter Christian Haldager.

Se mere om leverancen af modulkontorer og mezzaniner til Nordeuropas største engrosmarked

 

Lad os starte en dialog:

Jylland
Jan Bach
Mobil: 2027 4412
Jan Bach

 

Sydjylland/Fyn
René Herløv
Mobil: 2131 6144
Rene

 

Sjælland
Christian Haldager

Mobil: 3059 3323
Christian _Haldager