Pulterrum og gokarts

20. oktober 2014

40 mand fra bl.a. bygge- og entreprenørfirmaer til tempoprægede event i Racehall

Iført korrekt dress til at køre racerløb stod 40 mand, som repræsenterede vores kunder og samarbejdspartnere, og blev klædt på med ny viden om pulterkamre. Stedet var parkeringspladsen foran Racehall.

På en påhængt trailer stod et par modeller fra vores svenske leverandør, Axelent. Det ene pulterrum med trådnet, det andet ”lukket” med stålplader. Nick Rasmussen (fra vores interne salg og support) stod for infoen om de prægalvaniserede og modulopbyggede produkter, der er perfekte til såvel kældre som lofter.

Herefter gik det stærkt med at komme videre i dagsordenen. For nu skulle der køres gokart-race inde i den store hal. Gæsterne blev opdelt i hold, som skulle konkurrere mod hinanden. Og det var noget, der optog gæsterne, hvoraf der var stor forskel på deres køreegenskaber. Nogle tog de mange snævre sving i fuld fart, andre kom rundt i et mere roligt tempo, og en tredje gruppe ramte af og til rækværket. Sikken en aften, som sluttede af med en velfortjent middag og en kold fadøl.

Vi spurgte nogle af gæsterne, hvad de kunne bruge sådan et arrangement til:

René Jørgensen fra Blite A/S
”Man kan ikke sælge noget, man ikke ved noget om. Vores kunder er praktikere, og de vil have ren besked om produkterne. Derfor er det her et godt arrangement. Vi får noget at vide om pulterrum, og så er det altid godt med et socialt arrangement.”

René Joergensen Blite


Daniel Møller fra Kaj Ove Madsen A/S.
"Jamen, det her er superfedt. Det er helt vildt at køre gokart, og så er det sjovt at være sammen med de andre kolleger og se folkene fra Hans Schourup. Det sociale betyder meget.”

Daniel Moeller Kajovemadsen


Poul Østerby, Fast Entreprise A/S.
”Det er meget sjovt at se organisationen hos Hans Schourup, og hvem Hans Schourup ellers handler med. Og med sådan et arrangement, som det her, så kommer drengerøven frem i os.”

Poul Østerby Fast Entreprise


Michael Grøn, Egil Rasmussen A/S.
”Det er meget rart at få sat ansigt på de folk, vi snakker med fra Hans Schourup. Og så er det en god måde at være sammen med folk fra andre firmaer på.”

Michael Groen Egil Rasmussen


Er du interesseret i vores fremtidige arangementer, så kontakt vores Projekt-og Licitationsafdeling

Racehall Event 22

Racehall Event 27

Racehall Event 31

 

Aftenens suverænt hurtigste team var fra STB Byg A/S, som bestod af Jonas Bille og Lasse Lindkvist.

Vinder STB Byg

Teknisk salg & support - Download brochure

Jylland/Fyn
Nick Møller Merch
Tlf. 8747 6243

Nick Rasmussen


Sjælland
Lars Lund Møller
Tlf. 8747 6246

Lars Lund Moller

 

 

 

Pulterrum -forside