Dygtige montagefirmaer søges.

2. november 2017

Vi oplever opsvinget i dansk erhvervsliv og dermed et stigende behov for montage

Efter den såkaldte finanskrise oplever vi at investeringslysten er tilbage med næsten fuld effekt. Det betyder at vi konverterer på flere tilbud, og dermed også har flere montageopgaver.

Landsdækkende montageopgaver
Vores montageopgaver fordeler sig ligeligt mellem de 3 vigtigste spidskompetencer vi har: Pallereoler, mezzaninløsninger samt pulterrumsindretninger. Vi vil derfor gerne i kontakt med montagevirksomheder, der geografisk fordeler sig over hele landet, og som har erfaring med montage af de ovenstående områder.

Opgaver til fast pris
Vi arbejder primært med faste priser på vores opgaver, og derfor fordrer det en vis erfaring i forhold til din prissætning. Vi har veldefinerede vejledninger og briefer grundigt før opstart på alle opgaver. De faste montageteams, vi benytter i dag har været med os i mange år, vi har egen montør med over 30 års anciennitet i virksomheden, og vi ønsker nu at knytte faste relationer til nye teams.

Hvis du kan dokumentere den nødvendige erfaring med montage af lagerløsninger, og ønsker et tættere samarbejde med Hans Schourup A/S, så hører vi gerne fra dig snarest. Vi er så til gengæld klar med friske montageopgaver over hele landet.

Kontakt:
Salgsdirektør
Christian Haldager
Mobil:  3059 3323

Projektkoordinator
Nick Møller Merch
Direkte telefon 8747 6243

Herunder eksempler på montage af mezzaniner, pallereoler og pulterrum.

Montage af Mezzanin

Montage af Pallereoler

Montage af Pulterrum