FetchCore - online softwareplatform

FetchCore™ Cloud håndterer implementering, drift og optimering af autonome mobile robotsystemer

Softwaren giver styring og overvågning af alle Fetch Robotics AMR-enheder, på tværs af forskellige lagerbygninger og produktionsmiljøer.

Fetchcore Web

 

Optimer lageret på få timer

På få minutter kan du oprette og planlægge arbejdsprocesser til alle AMR-enheder fra Fetch Robotics, alt sammen via en simpel træk og slip-grænseflade. Den intuitive grænseflade giver dig mulighed for hurtigt at oprette eller ændre mobile robotopgaver og tidsplaner for at supplere enhver lageroptimeringsstrategi.

Hurtig automatisering

Implementering af robotters arbejdsprocesser på timer i stedet for dage, uger eller endda måneder. Det løfter automationen op på et højere niveau. Robotterne kan implementeres omgående, og arbejdsprocesserne tilpasses øjeblikkeligt, når der sker ændringer i driften.

Omgående tilpasning

Udvid din oprindelige investering i lagerautomation i realtid, efterhånden som din virksomhed vokser. I modsætning til traditionelt automationsudstyr (f.eks. transportbånd) er Fetch Robotics AMR-robotter nemme at genimplementere og konfigurere.

Sikker og pålidelig

Med softwaren i skyen får du en industriledende oppetid og sikkerhed, uden behov for ekstra it-hardware til support og service. Skyen sikrer, at du ikke kun har de nyeste FetchCore-funktioner, men også de seneste sikkerhedsopdateringer.

Nem at bruge nem at styre

Setup af robotter med FetchCore kræver ingen speciel uddannelse. Det intuitive interface og styringerne gør det let at foretage implementering og ændringer. Alt styres nemt via en enkelt skærm. Har du flere Fetch Robotics AMR-robotter, giver softwaren et unikt overblik, på tværs af forskellige kort og faciliteter.

WMS integration m.m.

Fetch Robotics supporterer med et komplet sæt API'er og SDK'er for at forenkle FetchCore integration med dit eksisterende WMS og andre tredjeparts software.

Setup af en robot på 10 minutter

I et mikro-workflow defineres områder via simpel træk-slip med musen og sammen med forudvalgte handlinger er opsætning og genkonfiguration nem.
I videoen herunder viser Melonee Wise (CEO, Fetch Robotics) hvor nemt det er at lavet et setup af en AMR!

Lad os starte en dialog:

Troels H. Jensen
Tlf. 8747 6240
Troels