Modula HC - horisontal karrusel

Automatiske, horisontale karruseller er velegnede til alle miljøer med lave lofthøjder eller andre fysiske begrænsninger, hvor de vertikale lagerautomater ikke kan udnyttes.

En vertikal lagerautomat er et ideelt valg til alle industrielle virksomheder, der har brug effektiv og intensiv pluk, ikke kun i distributionssektoren, men også i produktionen.

Download Modula HC brochure    Modula HC teknik/spec.

 Modula HC
Modula HC

Varer-til-mand princippet karakteriserer automatiske lager- og opbevaringsløsninger, uanset om det er en lodret eller vandret løsning. Varerne bringes sikket og effektivt til operatøren i plukkeområdet, hvilket eliminerer tidsspild sammenlignet med traditionel manuel plukning: Mand-til-vare princippet.

Her ville vi gerne vise dig en video!

For at se den skal du acceptere marketing-cookies

Den nye Modula HC er baseret på tredive års erfaring på det amerikanske marked, og det er en ekstrem fleksibel og modulær løsning.

Systemet er designet til at imødekomme den voksende efterspørgsel efter automatisering, specielt inden for oplagring og distribution af små og mellemstore varer. Ligesom Modulas lodrette lagerautomater giver det automatiske karruselsystem også et investeringsafkast på 6 til 18 måneder (ROI) afhængigt af projektets størrelse og egenskaber.

Sikkerhed for operatørerne og varer i karrusellen:
• high-speed døre med automatik og sikkerheds-sensorer
• sikkerhedsgitter i 2,4 m højde og sikkerhedsdør med nøgle til aflåsning af hele systemet


Hvordan øges produktiviteten med karruselsystemet?

Mens en operatør plukker fra en karrusel inde i stationen, roterer de øvrige og forbereder varerne til efterfølgende pluk.
Dette minimerer operatørens ventetid, hvilket øger ydeevnen eksponentielt. Hver plukkestation kan håndtere op til 550 pluk/time.
Alt sker med fuld kontrol via et intuitiv, grafisk display.

For at øge produktiviteten kan karruseller bruges i grupper. Forskellige konfigurationer er tilgængelige bestående af 2, 3 eller 4 karruseller.

Modula HC bruger de samme systemer og grafiske brugerflader som alle de øvrige Modula lagerautomater. Det gør driften yderst velkendt og intuitiv, både for dem, der allerede bruger Modulas lagerløsninger og for nye brugere.

Modula HC - Betjeningspaneler
Modula HC betjeningspaneler

 

Hans Schourup A/S er partner med italienske Modula S.p.A.

Lad os starte en dialog:

Jylland/Fyn
René Herløv
Mobil: 2131 6144
Rene

 

Sjælland
Christian Haldager

Mobil: 3059 3323
Christian _Haldager