Plukkeløsninger til vertikale og horisontale lagerautomater

Løft niveauet for præcision, effektivitet og pålidelighed med digitale plukkeløsninger

Modulas plukkeløsninger er udviklet til at sætte fart på din håndtering i plukkeprocessen og løfte niveauet for præcision og effektivitet.
I takt med at antallet af ordrer stiger, opstår der også behov for at give lagerets operationelle effektivitet et løft. Kombiner Modulas lagerautomater med plukkestation, plukkevogn og put to light-system og få et skalerbart grundlag for at skifte gear på lageret og køre endnu stærkere med endnu højere effektivitet.

Plukkeløsningerne giver mulighed for batchpluk – de er lette at implementere og nemme at betjene.

Sådan fungerer Put to light

Put to light systemet, gør det muligt i én arbejdsgang at plukke store mængder af samme varenummer og fordele det til flere, individuelle ordrer.

Lysindikatorer guider medarbejderne til den korrekte ordrelokation på plukkestationen eller plukkevognen. Hver gang en vare lægges på den rette ordrelokation, trykker medarbejderen på knappen for at indikere at opgaven er fuldført.

Ved at plukke og pakke flere ordrer samtidig sparer medarbejderen tid og undgår at udføre den samme ensidige, manuelle opgave igen og igen: Eksempelvis at tjekke plukkelister og pakkesedler konstant. Integrationen med Modulas warehouse management system (WMS) gør det nemt at overvåge alle plukkeopgaver og opnå real-time status på ordrer og lagerbeholdning.

Find put to light-systemet her 

Automatiseret batchpluk

For at opnå automatiseret batchpluk, kan du kombinere put to light systemet med plukkestationen og den mobile plukkevogn:

  • Plukkestationen er ideel til forudbestemte pakkeområder
  • Har du brug for at plukke fra flere, forskellige lokationer? Vælg plukkevognen, som er udviklet specielt til det formål

Se mere om Modula plukkestation her

Find Modula plukkevogn her

Lad os starte en dialog:

Jylland/Fyn
René Herløv
Mobil: 2131 6144
Rene

 

Sjælland
Christian Haldager

Mobil: 3059 3323
Christian _Haldager