Indret dit webshoplager til vækst

Lagerindretningen bag en webshop skiller fårene fra bukkene, for den bagvedliggende opsætning kan blive den afgørende forskel mellem succes og knap så meget succes.

Det handler om at varerne skal være let tilgængelige, om hurtig og fejlfri ordrepluk, som mindsker antallet af returvarer, om valide data for lagerbeholdningen, om fejlfrie forsendelser og om at give gode, ergonomiske arbejdsforhold for medarbejderne.

Men det allervigtigste er, at løsningen passer til behovet på dit lager. Der findes ikke én bestemt løsning, som passer til webshops, der præsterer over eller under et bestemt antal pluk om dagen. Eller har over eller under et bestemt antal forsendelsesruter. Derfor hjælper vi dig med at sammensætte indretningen på dit lager, så den passer til jeres varer, jeres virksomhed og jeres ambitioner.

Her er eksempler på løsninger, vi har lavet til danske webshops:

Modula lagerautomat fluer grejshoppen Hans Schourup mammashop webshop lagerindretning lagerreol kaffekapslen webshop lagerindretning webshop lagerautomat automatiseret lager læderiet webshop lagerindretning lagerreoler plukkevogn

Lad os starte en dialog:

Jylland/Fyn
René Herløv
Mobil: 2131 6144
RH

 

Sjælland
Christian Haldager

Mobil: 3059 3323
CH