OWO Grenreol - til det lange gods

Grenreoler til opbevaring af lange emner, rør, stanggods m.m. på lagre og til trælastindretninger

Grenreoler er velegnede til opbevaring af langt gods, og de anvendes typisk til opbevaring af fx stanggods. Hvis du har brug for at opbevare gods på ekstra lange paller, kan grenreoler være det rigtige valg, fordi grenreolen ikke har stigeben på fronten. Det giver let og hurtig adgang til at laste og losse ekstra langt pallegods.

Vi forhandler den danskproducerede grenreol fra OWO Industri, Hobro. Reolerne leveres i forskellige udgaver, afhængigt af krav til bæreevne og højde.
Hver model består af et antal stammer, hvorpå der sættes grene. Antal og placering af grenene er justerbare og kan derfor placeres efter ønske. Mellem de enkelte stammer placeres et kryds til afstivning af reolen. Dette kryds kan leveres med forskellige centerafstande, således længden på reolen kan bygges efter ønske. Enkelte modeller kan leveres med en krydsfod på hver stamme, hvilket muliggør vilkårlig centerafstand og dermed længde af reolerne.

Grenreoler til langt gods, stangmaterialer, rør m.m.

Krav til bæreevne, materialedimensioner og rumhøjde er afgørende for valg af komponenterne, der som udgangspunkt udgøres af stammer og grene. Stammerne kan være med krydsfod, så de kan placeres med vilkårlig ind-byrdes afstand, eller de kan være med krydsafstivning. Grene med fast endestop er standard, men alternativt kan vi levere grene med aftageligt endestop eller helt uden endestop.

Grenreolen tilbyder total fleksibilitet i størrelse og anvendelse og kan ved montering af en række tilbehør tilpasses ethvert anvendelsesområde. Stammer med krydsfod kan placeres med vilkårlig afstand efter behov. Stammer med krydsafstivning leveres som standard til centerafstande på 1000, 1200, 1500 og 2000 mm.

Grene i standardudførelse kan leveres med aftageligt endestop, med inddelingsstifter placeret efter ønske, eller helt uden endestop. 

Standardfarve: RAL 7016 (Antracit Grå) Andre farver eller varmgalvaniseret mod merpris.

Download brochure - OWO grenreoler

Se priseeksempler på model 10 og grenreol model 25 i webshoppen.


Tilbehør til grenreoler

Overdækning / tag: Skal grenreolen stå ude kan der leveres et komplet tag, lige til at montere på MODEL 30, 40 og 50. Taget beskytter i nogen grad materialet, som er i reolen.

Hylder: Til grenreolerne fås der hylder som kan lægges på grenene i hele reolens længde eller over f.eks. 2 grene til at lægge stumper og andre småting på. Hyldeforkant leveres med op- eller nedbukning.

Grenslidske: For at lette indlægning af bundter med kran fås der grenslidske, som kan "styre" bundtet ind på grenene. Grenslidsker fås kun til model 40 og 50.

Gummi eller plast: Grenenes overflade kan beklædes med gummi eller plast for at beskytte sart materiale

Download brochure:  Tilbehør til grenreoler


Model 20, bæreevne op til 2x1100 kg. pr. stamme og 200 kg. pr. gren.  Stammehøjde op til 3120 mm.

Grenreol8

Model 30, bæreevne op til 2x3400 kg. pr. stamme og 450 kg. pr. gren. Stammehøjde op til 4240 mm.

Grenreol9

Model 40, bæreevne op til 10.200 kg. pr. stamme og 200 kg. pr. gren. Stammehøjde op til 3230 mm.

Grenreol2

Model 50, bæreevne op til 12.000 kg. pr. stamme og 1200 kg. pr. gren. Stammehøjde op til 6300 mm.

 

  Grenreol

 

Lad os starte en dialog:

Jylland/Fyn
René Herløv
Mobil: 2131 6144
Rene

 

Sjælland
Christian Haldager

Mobil: 3059 3323
Christian _Haldager