Cykelstativ til 4 cykler. Startmodul

90° bøjler, gulvmonteret

Varenummer: 02100980

DKK 1641,00
(Inkl. moms DKK 2051,25)
Denne vare er på lager og leveres inden for 2-3 arbejdsdage.

  • Startmodul
  • 900 indstiksbøjler
  • Udendørs og indendørs brug
  • Varmgalvaniseret overflade 
  • Kraftig stålkonstruktion 
  • Centerafstand mellem bøjlerne: 400 mm
  • Dimensioner: 1706x533x338 (LxHxB) mm
  • Vægt: 20,4 kg

I denne variant er der plads til 4 cykler, og bøjlerne giver god, stabil støtte til både tynde racercykeldæk og de lidt bredere dæk på MTB cykler. 

Cykelstativet er velegnet til at stå udendørs i terræn og indendørs i fx cykelkælder. Cykelstativet har en stærk varmgalvaniseret overfladehandling, som beskytter cykelstativet mod vind og vejr og almindelig slid fra dagligdags brug. 

Vores cykelparkering holder i dag styr på cyklerne i primært boligområder, ved uddannelsesinstitutioner og foran butikker i hele Danmark, hvor de er monteret både i udendørs terræn og indendørs i cykelkældre. 

Det er let at udskifte en bøjle, hvis den bliver beskadiget, eller hvis du efterfølgende ønsker at ændre bøjlen fra en vinkel på 900 til 450, til skiftevis høj/lav cykelparkering eller dobbeltsidet, hvis pladsen tillader det. 

Konstruktionen er robust og består af massiv EN-ISO stål type JR og kraftig Ø12 mm tråd. Tråden er varmgalvaniseret i henhold til EN ISO 1461:2009, og den øvrige stålkonstruktion er varmgalvaniseret i henhold til EN10025, EN 10219.

Montering
Cykelstativet forankres i massivt underlag med befæstelse, der passer til typen af underlag. Påboltningen kræver et solidt underlag eller et fundament på mindst Ø200x600 mm. Cykelstativet leveres med påsvejst fodplade, der er forberedt til montering med Ø10x85 betonskrue eller tilsvarende størrelse ekspansionsbolt (ikke inkluderet i prisen).

Er du i tvivl om hvilken befæstigelse, du skal anvende?
Kontakt Nick Møller Merch på 87476243 eller nmm@hans-schourup.dk.

Vedligeholdelse
De galvaniserede dele har en robust, vedligeholdelsesfri overflade.

Hvis der kommer ridser i galvaniseringen eller hvis den på anden måde bliver beskadiget, vil der opstå rustdannelse. Vi anbefaler derfor, at skader udbedres med det samme. Reparationen udføres ved at slibe det beskadigede område ned og efterfølgende behandle med rust beskyttende zinkmaling, f.eks. Galvafroid. 

Vi fraråder rengøring med kemiske væsker og anbefaler almindelig rengøring med en spand vand og en børste. 

Andre muligheder
Cykelstativet kan også leveres til nedstøbning, til montering i væg, eller som dobbeltsidet cykelparkering. Det kan også laves med indstiksbøjler i 45° vinkel og med forskudte indstiksbøjler. 

Kontakt os, hvis du er interesseret i nogle af disse varianter.

Har du et større projekt?
Kontakt Nick Møller Merch på 87476243 eller nmm@hans-schourup.dk