Søger du informationsider, klik her

Resultater fra Webshop

Grenreoler

Her finder du de mest populære og mest solgte grenreoler i robust og velkendt kvalitet fra danske OWO og fra tyske META. Grenreolerne det praktiske valg, når opbevaringen af langt, let gods skal være nem og let tilgængelig. Reolerne her er velegnet til let stanggods som rør, plastemner, emner af træ etc. 

Reolerne leveres

  • som dobbeltsidede og enkeltsidede reoler, 
  • i forskellige længder
  • med forskellige belastningsevner
  • med forskellige grader af fleksibilitet
  • som modulopbyggede eller faste sæt
  • i galvaniseret eller pulverlakeret overflade 

 

OWO grenreol Model 10

Her får du en kvalitetsreol, der giver lageret en robust grenreol til opbevaring af det lette gods. Reolen er fremstillet i galvaniseret stål, der giver reolen en stærk og holdbar overflade, der også vil se ny ud efter lang tids brug. Reolen er meget stabil og samles nemt uden brug af specialværktøj. Dens fleksibilitet giver mulighed for mange forskellige godstyper. Reolen kan nemt udvides med flere tilbygningsfag.

OWO grenreol Model 25

Denne model er passende til det lettere behov, typisk baseret på manuel håndtering.

Stammerne er en robust fuldsvejset konstruktion, der både under opstilling og ved årelang intensiv brug gør anvendelse af reolen nem og bekvem. De koniske grene er udført i galvaniserede materialer, og sikrer derved lang levetid. De præfabrikerede huller gør det muligt at sætte inddelingsplader for sortering af mangeartet gods.

META Multistrong L grenreol

Denne grenreol er fleksibel og den er nem at bygge længere med tilbygningsfag. Du kan frit placere grenene med den afstand, der passer til det pågældende gods og reolen fås både som dobbeltsidet og enkeltsidet reol med robust, pulverlakeret overflade. Multistrong er en af de mest solgte grenreoler i Skandinavien. 

META Atlas grenreol

Atlas er den helt enkle grenreol, som er velegnet til opbevaring af langt, let gods. Armene er faste og reolen fås i flere forskellige længder. Overfladen er en stærk pulverlakering. Atlas er en af de mest solgte grenreoler i Skandinavien.