Pallereoler til fryserum, kølerum og tørvarelager

28. maj 2018

Anbefalinger fra det lokale erhvervsnetværk blev tungen på vægtskålen, da Jens Lysholdts Eftf. valgte at lægge ordren på udvidelse af pallereollageret i trygge hænder hos Hans Schourup.

Det går stærkt i lagerhallerne hos Nordsøens hypermarked Jens Lysholdts Eftf., som leverer alt indenfor proviant og non-food til offshore aktiviteter i Nordsøen, ved kajpladser i Danmark og via containere i Norge, England og Tyskland.

For at følge med efterspørgslen har Jens Lysholdts Eftf. udvidet lagerkapaciteten på ny adresse i Esbjerg. Her har de fået ekstra plads på både køl-, frys- og tørvarelageret med i alt 726 pallepladser - leveret og monteret af Hans Schourup.

Jens Lysholdt Eftf Rosss Pallereol 1

24 timer i døgnet - 7 dage om ugen - 365 dage om året ekspederer og leverer Lysholdt ordrer fra lagerhallernes 7.000 forskellige produkter. Det kræver sublimt overblik, masser af reolplads og ekstraordinær struktur at levere så fleksibelt og ikke mindst præcist, for det er dyrt, hvis bestillinger returneres og skal ekspederes forfra.

Pålidelig, præcis og fokuseret leverandør af pallereoler

Det er altafgørende med en pålidelig, præcis og fokuseret leverandør af pallereoler og tilbehør. Derfor valgte René Thor Sørensen at samarbejde med Hans Schourup, som han havde fået anbefalet gennem flere lokale netværksrelationer. 

Hans Schourup har stået for beregning af den nødvendige bæreevne for bjælkerne i pallereolerne, udarbejdelse af tekniske tegninger og indretningsvejledning samt levering og montering af pallereolerne.

Hertil kom en efterbestilling på omklædningsskabe til omklædningsrummet.

 

Fakta:

Kunde: Jens Lysholdts Eftf. i Esbjerg
Segment: Grossist
Leveret: Oktober 2017

Løsning:
726 pallepladser med nethylde til nedfaldssikring
Truckværn
31 omklædningsskabe

Projektledelse og montage.

Om Jens Lysholdts

Jens Lysholdt Eftf HS Omklaed Skabe

Skabe Se Flere Her

Jens Lysholdt Eftf Rosss Pallereol 5

Jens Lysholdt Eftf Rosss Pallereol 6

Flere Pallereoler Fra Hans Schourup

Lad os starte en dialog:

Jylland/Fyn
René Herløv
Mobil: 2131 6144
RH

 

Sjælland
Christian Haldager

Mobil: 3059 3323
CH