Industri- og lagervægge

Axelent X-Store 2.0 - trådnetvægge til opdeling af lager- og industrilokaler.

X-Store er et let og smart panelsystem med kraftige stolper.

Systemet er udviklet ud fra kriterier om, at det skal være enkelt at montere, supplere og kunne fungere i de fleste typer miljøer. Det er bygget på færre varianter, men hvor hver enkelt del kan kombineres på forskellige måder. Det betyder, at fremstillingen af produkterne er mere effektivt og vi garantere hurtige leverancer.
Sektionerne i X-Store fås i to højder og en række bredder. Ved hjælp af fødder, stolper og forlængere kan du derefter tilpasse din industri- og lagervæg efter netop dine behov.

Vi tilbyder også en tilpasningspakke, hvor du kan få dine netvægge præcist efter mål, og det gælder både vandret og lodret. Du kan også kombinere X-Store med noget fra vores tilhørende dørpakke. Senere kan du tilpasse dine industri og lagervægge helt til dine egne behov ved hjælp af fødder, stolper og forlængere.

Hvis du vil have en specialfarve tilpasset til den øvrige indretning, kan vi naturligvis også indfri dette. Der gælder dog ikke den samme leveringstid som ved bestilling af vores standardprodukter. Alt leveres omhyggeligt emballeret i plast og pakket på skræddersyede paller direkte fra producenten i Sverige.

Netsektioner

Standard bredde: 250, 400, 700, 1000, 1200 og 1500 mm
Standard højde: 1100 og 2200 mm
Til Axelents netvægssystemer kan du vælge et antal udvidelsesprodukter, så du får en så funktionel, sikker og praktisk beskyttelse som muligt.

Download brochure - Axelent X-Store 2.0

Axelent X-Store 2.0

 


Sikring i pallereoler

Pallereoler skal været sikret af hensyn til de ansatte.
Se mere om skridsikring og nedstyrtningssikring i pallereoler

Teknisk salg & support:

Nick Møller Merch
Tlf. 8747 6243
NMM

 

 

Pulterrum -forside

 

 

 

Cykelstativer