Axelent, X-Guard™ maskinværn

X-Guard™ maskinbeskyttelse - opfylder maskindirektivets krav

De ændringer, som trådte i kraft den 29/12 2009 indebærer bla. at permanente løsninger skal forblive på beskyttelsesanordningen eller maskinen, når denne afmonteres. Axelent har mange års erfaring inden for maskinbeskyttelse og deres produkter anvendes over hele verden og de fornyes og forbedres konstant, så vores kunder og brugere får en så sikker og fleksibel maskinbeskyttelse som mulig.

Den nye X-Guard™ har en unik og meget intelligent konstruktion, som gør den let at montere, fleksibel at forny, ændre og supplere med forskelligt tilbehør. Døre og paneler er konstrueret, så du nemt og frit kan udskifte dem efter behov. Hængsel og lås kan enten højre- eller venstre-monteres med et enkelt håndtag. På den måde kan du hurtigt og let ændre maskinafskærmningen i takt med dine behov ændrer sig.
Maskinafskærmningen består af paneler med beslag, som du nemt samler med et kliksystem. Beslagene gør panelerne nemme at fæstne og løsne både udefra og indefra. Du har derudover mulighed for højdejustering af både paneler og døre med +- 10 mm.

X-Key, er en smart nøgle til hurtig frigørelse af et panel.
Nøglen er vendbar og den ene funktion bruges til at løsne panelet udefra, den anden funktion til at løsne panelet indefra. Du behøver slet ikke tænke på værktøj, X-key er tilstrækkeligt.

Download brochure:

X Guard

 

 

X-guard Contour

De afrundede Contour paneler indgår i X-Guard®-serien og kan derfor kombineres med de øvrige dele.

x-guard contour

 

 

 

 

Teknisk salg & support:

Nick Møller Merch
Tlf. 8747 6243
Nick _Moeller _Merch