Løsninger til intern transport og vareflow

Effektiviteten i din interne logistik afhænger af, hvordan dit vareflow er sat op. Vi hjælper dig med at optimere dine interne transportopgaver ved at effektivisere varestrømmen fra varemodtagelse til ordreafsendelse til kunden.

Varestrømmen følger ofte fastlagte rutemønstre og på disse strækninger er transportbånd og rullebaner en yderst effektiv metode til at transportere emner af alle størrelser, udformninger og vægt fra A til B:

  • Medarbejdere kan allokeres til mere værdiskabende opgaver, når emnerne ikke skal transporteres på truck, palleløfter eller lign.
  • Medarbejderne har mindre risiko for at pådrage sig arbejdsskader som resultat af tunge skub med skæv belastning, når især tunge emner transporteres på eldrevne transportbånd.
  • Opnå hurtig og præcis sortering både inbound og outbound ved at integrere sorteringssystemer med eldrevne transportbånd

Hos os får du professionel rådgivning i forhold til optimering af din interne transport, vareflow og konkrete løsningsforslag til, hvordan du laver forbedringer, der løser dine udfordringer og understøtter dine målsætninger.

Vi samarbejder med anerkendte producenter, der er eksperter i automatiseret og mekanisk intern transport, og det betyder, at du får den løsning, der passer nøjagtigt til dit behov og den type varer, du håndterer. Uanset om du har brug for en simpel løsning eller den komplekse, automatiserede conveyorløsning.

Find inspiration til din løsning:

Transport Mindre Emner

Transportløsninger til mindre emner

Transport Tunge Emner

Transportløsninger til tunge emner

Contiflow

Automatiseret transport med ContiFlow

Lad os starte en dialog:

Max Frandsen
Mobil 2483 2243
MF

 

Christian Haldager
Mobil 3059 3323
CH