Lagerreoler og arkivreoler

Uanset om det drejer sig om den lille reolindretning til lageret eller kontoret, eller der er tale om omfattende arkiv- eller lagerinstallationer, tilbyder vi løsninger ud fra dine krav og ønsker.


HS stålreol, til meget lav pris. Effektiv og enkel opbevaring af småvarer.

Reoler i flere etager. Multi-tiere reoler med stiger fra gulv til loft.

Kombiner lagerreoler med en mezzanin


Indretning med med lagerreoler - se cases her

META Clip

DCC handler IT-hardware globalt - men lagerinventaret handles lokalt

Godt købmandsskab er et af de vigtigste elementer i samarbejdet med Hans Schourup gennem 24 år. Rådgivning, hastighed og et hensynsfuldt montageteam er de tre andre elementer.

Se mere

Smart løsning til dæklager

De fleste af os der kører bil, kender udfordringen med at skulle have sine dæk opbevaret. Men vi tænker nok ikke så meget over den logistik, bilforretningen eller dækfirmaet har, når hjulsæt skal ind og ud af et lager minimum 2 gange årligt, samt hvor meget det lige fylder. Der er også visse krav og forventninger til kvaliteten af opbevaringen, og de skal også gerne være til at finde igen. Dertil kommer der krav til, hvor meget og hvor højt man må løfte. Men det tænker vi ikke på som kunder.

Se mere

Lagerløsning til onlineportalen Shobr

Aftalen omfattede stålreoler med mere end 4 kilometer hylder samt pallereoler, alt sammen for at facilitere det nye Shobr koncept. Det nye online Supermarked er leveret og monteret i moderne omgivelser på det nye Copenhagen Markets, hvor Hans Schourup A/S i forvejen har adskillige gode kunderelationer.

Se mere

Lad os starte en dialog:

Jylland/Fyn
René Herløv
Mobil: 2131 6144
RH

 

Sjælland
Christian Haldager

Mobil: 3059 3323
CH