Indendørskontorer og interne kontorløsninger

Løsninger til kontor, værkførerkontor, pauserum, møderum eller renrum

Modulopbyggede rum er den perfekte løsning, når du har brug for indendørs, fleksible rumløsninger, der fx hurtigt letter presset på de eksisterende lokaler ved at øge antallet af møde- og kontorfaciliteter, eller effektiviserer samarbejdet ved at give din værkfører et kontor helt tæt på produktionen. Modulopbyggede rum er også en oplagt løsning, når du har brug for ekstra kvadratmeter, men ikke er interesseret i en dyr tilbygning, der først kan tages i brug om 6 måneder. 

Modulkontor til Ulfoss Plastic, Holbæk

Vi designer dit modulkontor helt efter dine behov

Har du stor lofthøjde, er det oplagt at kombinere et modulopbygget rum med en mezzanin i form af en stålplatform. Det giver dig optimal udnyttelse af pladsen både under og over mezzaninen: Du vælger selv, om modulkontoret skal placeres under eller ovenpå mezzaninen – den ekstra plads kan du udnytte til fx opbevaring eller lager.

Modulopbyggede kontorer i 2 etager

Er gulvarealet mindre end behovet for ekstra kontorareal?
Så er løsningen et modulopbygget kontor i 2 etager. Vægmodulerne fås i op til 9 meters højde, og kombineret med trappe, vinduer, døre, varme, lys og ventilation efter dine ønsker og behov, kan vi bygge moderne kontorfaciliteter med sundt indeklima, helt efter arbejdstilsynets vejledning.

Modulopbyggede rum er fleksible og kan tilpasses nye behov

Vi ser tit at virksomheders behov for forskellige rum og faciliteter ændrer sig – nogle gange med rasende fart og andre gange i mere overskueligt tempo. I begge tilfælde er det trygt at vide, at modulopbyggede rum følger med dine konkrete behov. De fleste modulopbyggede løsninger kan demonteres og stilles op et nyt sted. Eventuelt kan løsningen udvides med tilbygningsmoduler eller genbruges i nye kombinationer.
Vores modulopbyggede rum kan opstilles, hvor du har behov for afskærmning: Modulerne kan funderes på både gulv, i højden på mezzanin og platform og som permanent eller midlertidig etablering.
Hvis der sker en skade på et modul, kan det udskiftes med nyt. Det betyder også at du kan skifte et lukket modul ud til et vindue eller en dør – eller omvendt.

Der er næsten ubegrænsede muligheder for, hvordan modulopbyggede vægge kan bruges til rumadskillelse, støjafskærmning, indkapsling af maskiner og opbygning af forskellige rum:

  • ruminddeling
  • skillevægge
  • kontorer
  • støjdæmpning og -afskærmning
  • maskinindkapsling
  • pauserum
  • renrum
  • omklædningsrum, bad og toilet
  • kontrolrum – tavlerum – målerum - serverrum
  • mødelokaler – undervisningslokaler - kantine

 

Referencer

Ud over de 3 eksempler herunder, kan du se flere forskellige løsninger her.

Modulopbygget rum uden støj og støv

Oticon fik skabt et arbejdsmiljø med støv og støjdæmpning, der passer præcist til de stillede krav.

Se mere

Værkførerkontor til Arla Foods

Kan man overhovedet få plads til mere, når alle m² er udnyttet i forvejen? Nej, det kan man ikke, og så alligevel, jo!  For på det tekniske lager hos Arla i Rødkærsbro, manglede den lagersansvarlige ganske enkelt plads. Plads til sit kontor og til at kunne arbejde i et godt miljø, frit og uforstyrret.

Se mere

Modulopbygget kontor til Gartneriet Rønbæk A/S

I landsbyen Grundfør nord for Aarhus, ved alle i lokalområdet hvem der tales om, når snakken går om ”Schwartz”, nemlig Gartneriet Rønbæk A/S. Gartneriet der blev startet i 1978 af Ove & sønnen Erik Schwartz, er gennem årene løbende blevet udvidet og har i dag et samlet væksthusareal på 20.000 m² som drives af Erik og sønnerne Søren og Christian.

Se mere

Lad os starte en dialog:

Jylland/Fyn
René Herløv
Mobil: 2131 6144
RH

 

Sjælland
Christian Haldager

Mobil: 3059 3323
CH