Indendørskontorer og interne kontorløsninger

Løsninger til kontor, værkførerkontor, pauserum, rygerum, møderum eller renrum

Modulopbyggede rum er den perfekte løsning, når du har brug for indendørs, fleksible rumløsninger, der fx hurtigt letter presset på de eksisterende lokaler ved at øge antallet af møde- og kontorfaciliteter, eller effektiviserer samarbejdet ved at give din værkfører et kontor helt tæt på produktionen. Modulopbyggede rum er også en oplagt løsning, når du har brug for ekstra kvadratmeter, men ikke er interesseret i en dyr tilbygning, der først kan tages i brug om 6 måneder. Vi designer dit modulkontor helt efter dine behov.

Modulkontor til Ulfoss Plastic, Holbæk

Modulopbyggede rum er den perfekte løsning, når du har brug for indendørs, fleksible rumløsninger, der fx hurtigt letter presset på de eksisterende lokaler ved at øge antallet af møde- og kontorfaciliteter, eller effektiviserer samarbejdet ved at give din værkfører et kontor helt tæt på produktionen. 
Modulopbyggede rum er også en oplagt løsning, når du har brug for ekstra kvadratmeter, men ikke er interesseret i en dyr tilbygning, der først kan tages i brug om 6 måneder.

Vi designer dit modulkontor helt efter dine behov

Der er næsten ubegrænsede muligheder for, hvordan modulopbyggede vægge kan bruges til rumadskillelse, støjafskærmning, indkapsling af maskiner og opbygning af forskellige rum:

  • ruminddeling
  • skillevægge
  • kontorer
  • støjdæmpning og -afskærmning
  • maskinindkapsling
  • pauserum
  • renrum
  • omklædningsrum, bad og toilet
  • kontrolrum – tavlerum – målerum - serverrum
  • mødelokaler – undervisningslokaler - kantine

Modulopbyggede rum er fleksible og kan tilpasses nye behov

Vi ser tit at virksomheders behov for forskellige rum og faciliteter ændrer sig – nogle gange med rasende fart og andre gange i mere overskueligt tempo. I begge tilfælde er det trygt at vide, at modulopbyggede rum følger med dine konkrete behov. De fleste modulopbyggede løsninger kan demonteres og stilles op et nyt sted. Eventuelt kan løsningen udvides med tilbygningsmoduler eller genbruges i nye kombinationer.

Vores modulopbyggede rum kan opstilles, hvor du har behov for afskærmning: Modulerne kan funderes på både gulv, i højden på mezzanin og platform og som permanent eller midlertidig etablering.
Hvis der sker en skade på et modul, kan det udskiftes med nyt. Det betyder også at du kan skifte et lukket modul ud til et vindue eller en dør – eller omvendt.

Store og små løsninger med modulopbyggede rum

Principielt er der ingen grænser for hvor mange kvadratmeter modulopbygget rum, du kan bygge. Det samme gælder minimum – selvom der er en naturlig grænse for, hvor småt det kan betale sig at bygge; er der plads til en dør, kan vi også bygge rummet.

Vægsystemet er opbygget i moduler med breddemål 900 mm og højdemål 1035 mm (eller 517,5 mm). Målene gælder for både vægmoduler, vinduer og døre.

Når vi anvender standardmål og et unikt clipssystem, er det en hurtig og økonomisk løsning at foretage ændringer eller udskifte moduler eller komponenter. Fx hvis du får behov for at udskifte et vægmodul med vægmodul med vindue – eller hvis et modul er blevet beskadiget.
Vi anvender de samme komponenter til alle typer moduler, uanset højde – derfor kan vi sikre næsten 100 % genanvendelse og optimal bæredygtighed i forbindelse med ombygning.

Støjdæmpning

Modulvæggene er målt til en luftlydsisolation på op til R’w= 52 dB (DS2186.1).
Når du har behov for en støjdæmpende løsning, kan du vælge mellem forskellige vægtyper fx, perforerede vægmoduler og akustikregulerende lofter.

Renrum

Du kan også anvende vores modulopbyggede rum til renrum – det gør vi ved at fuge væggens samlinger for at opnå en glat og rengøringsvenlig overflade. Alt efter krav leverer vi sluser, renrumslofter og særlige renrumsvinduer.
Til særlige opgaver kan modulvæggene leveres i forskellige kvaliteter rustfrit stål.

Her finder du inspiration til forskellige løsninger med modulopbyggede rum, vi har hjulpet vores kunder med:

Modulopbygget rum uden støj og støv

Støjdæmpning til Oticon

Se mere

Værkførerkontor til Arla Foods

Kan man overhovedet få plads til mere, når alle m² er udnyttet i forvejen? Nej, det kan man ikke, og så alligevel, jo!  For på det tekniske lager hos Arla i Rødkærsbro, manglede den lagersansvarlige ganske enkelt plads. Plads til sit kontor og til at kunne arbejde i et godt miljø, frit og uforstyrret.

Se mere

Modulopbygget kontor til Gartneriet Rønbæk A/S

I landsbyen Grundfør nord for Aarhus, ved alle i lokalområdet hvem der tales om, når snakken går om ”Schwartz”, nemlig Gartneriet Rønbæk A/S. Gartneriet der blev startet i 1978 af Ove & sønnen Erik Schwartz, er gennem årene løbende blevet udvidet og har i dag et samlet væksthusareal på 20.000 m² som drives af Erik og sønnerne Søren og Christian.

Se mere

Lad os starte en dialog:

Jylland
Jan Bach
Mobil: 2027 4412
Jan Bach

 

Sydjylland/Fyn
René Herløv
Mobil: 2131 6144
Rene

 

Sjælland
Christian Haldager

Mobil: 3059 3323
Christian _Haldager