Hvorfor vælge at handle hos Hans Schourup?

Vores ide og mål er, at sælge kvalitetsprodukter til konkurrencedygtige priser, yde den bedste service og tilbyde den hurtigste levering.

Vi har derfor valgt at tilbyde alle vores kunder en "Kundetilfredsheds Garanti" – et tilbud ud over det sædvanlige.

Garantien i webshoppen omfatter:

Dotcircel Hurtig levering af populære lagervarer
Dotcircel 14 dages fortrydelsesret
Dotcircel Faguddannet og dansktalende kundesupport
Dotcircel Kundesupport som yder den højeste service før, under og efter dit køb
Dotcircel Garanti på alle varer – op til 5 års garanti
Dotcircel Montagesupport
Dotcircel Gratis besøg af konsulent, som yder kompetent rådgivning til den videre proces


Fortrydelsesret
Du har som udgangspunkt altid 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.
Eneste betingelse er, at du blot returnerer varen, i samme stand og mængde som du modtog varen – hvilket vil sige ubrugt og i original emballage.
Bemærk venligst, at du selv betaler for returneringen. Hvis du ønsker at returnere en ubrugt vare, skal du udfylde vores Returformular.

Når varen er kommet retur til vores lager, kontrollerer vi varens stand. Vi forbeholder os ret til at fratrække en forholdsmæssig andel fra dit returbeløb (typisk 20 % af varens pris), såfremt du ikke har returneret varen i den intakte originale emballage, hvis du har skrevet eller sat mærkater på emballagen eller på andre måder har forringet dens værdi. Hvis varen ikke er returneret i den intakte originale emballage, bærer du desuden alene ansvaret for varens tilstand under transporten.
Vi overfører det endelige returbeløb til den benyttede betalingsform, senest 8 dage efter vi har modtaget varen.
Ved returnering skal vores Returformular benyttes og varen skal sendes til vores hovedlager hos Scan Global Logistics, på adressen: Transportcenter Allé 5-11, DK-7400 Herning
Bemærk venligst, at vi ikke modtager returvarer, dvs. pakker eller paller sendt pr. efterkrav.

Hurtig levering
Vi er lagerførende på næsten alle varer i webshoppen, og kan levere på få dage, medmindre andet er oplyst under varen. Der tages forbehold for udsolgte varer. Læs mere om vores leveringsbetingelser her. 

Faguddannet kundesupport
Har du brug for hjælp eller vejledning, så tøv ikke med at tage fat i vores kundesupport. De sidder klar på telefonerne: Mandag til torsdag mellem kl. 8-16 og fredage fra 8-15.30 på tlf. 8614 6244. Du kan også vælge at skrive til os via vores e-mail-adresse info@hans-schourup.dk 

Montage support
Vi tilbyder naturligvis også at klare monteringen for dig. Og vi slipper først opgaven, når du er tilfreds med resultatet. Kontakt os for et tilbud om montage

Gratis besøg af konsulent – kompetent rådgivning til din lagerindretning
Vi tilbyder flere forskellige muligheder for hjælp til indretning:
Du kan altid få gratis rådgivning ved at kontakte Hans-Schourup – enten pr. telefon, e-mail eller book en aftale, hvor du kan kigge forbi.

Vi kan sende vores konsulent ud til opmåling og rådgivning i din virksomhed, og vi kan tilbyde at tegne din indretning i AutoCad. Eller vi kan sende en af vores konsulenter ud til dig – så kan I sammen gennemgå behov, omfang af inventar og dermed sikre, at alt er som det skal være, til den videre proces. Bestil allerede en tid hos vores konsulent i dag.

Vi glæder os til at handle med dig!

Salg & support:

Martin Lauridsen
Tlf. 8747 6247
ML