Pulterrum og depotrum

Axelent Pulterum Model F

Model F, FK og FP

Dupont Alesta Logo

Rustbeskyttelse

Boxdepotet

Referencer

Faq Pulterrum

Spørgsmål og svar

Gittervægge og skillevægge af trådnet en ideel, sikker og fleksibel løsning til pulterrumsvægge, til depotrum eller som opdeling af rummet i kælderen, på loftet eller ude i virksomheden.

Tilfredse kunder med optimale tilpassede løsninger.

En kombination af gode argumenter og forsikringskrav, samt krav om depotrum ved nybyggeri, har skabt stor efterspørgsel på pulterrumsløsninger til både nybyg og renoveringsprojekter af typisk etageejendomme.
Hans Schourup A/S har gennem en dedikeret indsats og tilstedeværelse på markedet skabt en position, hvor vi har opnået en betydelig markedsandel. Gennem dialog og jævnlig kontakt med vores kunder, har vi opnået den fornemme status at blive valgt som enten primær leverandør eller tilbudsgiver.

Få et tilbud
I udgangspunktet starter alle beregninger med en budgetpris, hvorfra det endelige tilbud udregnes, efter nærmere aftale. Det giver en god fleksibilitet for vores kunder, så man som beregner hurtigt kan overskue den samlede entreprise. Slutteligt lukkes de fleste ordrer, fordi vi tilbyder en løsning, der kan konkurrere på både pris og kvalitet.

Montage
At levere depot- og pulterrumsløsninger er for os en tillidssag. Når en aftale er indgået, skal opgaven være defineret og beskrevet, så resten af processen, herunder levering og montage, kører så gnidningsfrit som muligt. Vores dygtige montører er effektive, og leverer meter efter meter, dag efter dag. Vi har en helt skarp manual for tilpasninger og tilskæringer. Selv om vi leverer med kort varsel, så vær opmærksom på, at montageholdene skal bookes i god tid!

Produkterne
Hans Schourup A/S leverer 3 forskellige varianter, 2 typer trådnet og én type pladevæg. Alle kvaliteter produceres på Axelent´s fabrik i Småland, og leveres som oftest fra lager, med kort varsel.
Gittervægge og skillevægge af trådnet en ideel, sikker og fleksibel løsning til pulterrumsvægge, til depotrum eller som opdeling af rummet i kælderen, på loftet eller ude i virksomheden.
Med netvægge sikrer du samtidig en god ventilation og lysindfald i lokalet, så du undgår problemer med fugt og dårlig lugt. Og selv om vi taler pulterrum, kan indretningen sagtens fremstå både indbydende og stilren.
Pladevægge leverer vi typisk, hvor man ikke ønsker indkig i rummene, samt hvor der er offentligt adgang.

Download brochure

Hos os får du:
* Professionel rådgivning og hjælp til projektering.
* Hurtig levering fra lager, typisk indenfor 3 arbejdsdage.
* Opmåling efter billigste regning

Læs om krav til størrelsen af pulterrum og cykelrum (Bygningsreglement) 

Pulterrum BK Opbevaring

Pulterrum Aahusene Aarhus

Pulterrum til penthouse og luksuslejligheder

Se projektet

Pulterrum til boligforening på Nørrebro

Da A/B Refnæsgård i 2014 besluttede sig for at renovere sine kældre, var målet at få tilpasset helt nye pulterrum.Målet var at få åbne, lyse kældre, som et alternativt til de mørke rum, man havde. Alle kælderrum var indrettet med trævægge og døre, uden mulighed for at orientere sig rundt i kældrene. Alderen havde sat sine spor, og diverse vandskader skabte et dårligt indeklima.

Se projektet

Pulterrum til Kanalhusene i Århus

Tidligere containerterminal bliver til lejligheder med moderne pulterrum.

Se projektet

Download brochure

Teknisk salg & support:

Jylland/Fyn
Nick Møller Merch
Tlf. 8747 6243

Nick Rasmussen


Sjælland
Lars Lund Møller
Tlf. 8747 6246

Lars Lund Moller