Pulterrum og depotrum

Gittervægge og skillevægge af trådnet en ideel, sikker og fleksibel løsning til pulterrumsvægge, til depotrum eller som opdeling af rummet i kælderen, på loftet eller ude i virksomheden

Axelent Pulterum Model F

Model F, FK, FK+ og FP

Dupont Alesta Logo

Rustbeskyttelse

Boxdepotet

Referencer

Faq Pulterrum

Spørgsmål og svar

Krav

Krav til størrelsen af pulterrum og cykelrum

Tilfredse kunder med optimale tilpassede løsninger

En kombination af gode argumenter og forsikringskrav, samt krav om depotrum ved nybyggeri, har skabt stor efterspørgsel på pulterrumsløsninger til både nybyg og renoveringsprojekter af typisk etageejendomme.
Hans Schourup A/S har gennem en dedikeret indsats og tilstedeværelse på markedet skabt en position, hvor vi har opnået en betydelig markedsandel. Gennem dialog og jævnlig kontakt med vores kunder, har vi opnået den fornemme status at blive valgt som enten primær leverandør eller tilbudsgiver.

>> Find inspiration i vores kundecases med pulterrum her

 

Få et tilbud på pulterrum

I udgangspunktet starter alle beregninger med en budgetpris, hvorfra det endelige tilbud udregnes, efter nærmere aftale. Det giver en god fleksibilitet for vores kunder, så man som beregner hurtigt kan overskue den samlede entreprise. Slutteligt lukkes de fleste ordrer, fordi vi tilbyder en løsning, der kan konkurrere på både pris og kvalitet.

Montage

At levere depot- og pulterrumsløsninger er for os en tillidssag. Når en aftale er indgået, skal opgaven være defineret og beskrevet, så resten af processen, herunder levering og montage, kører så gnidningsfrit som muligt. Vores dygtige montører er effektive, og leverer meter efter meter, dag efter dag. Vi har en helt skarp manual for tilpasninger og tilskæringer. Selv om vi leverer med kort varsel, så vær opmærksom på, at montageholdene skal bookes i god tid!

3 forskellige varianter pulterrum

Hans Schourup A/S leverer 3 forskellige varianter, 2 typer trådnet og én type pladevæg. Alle kvaliteter produceres på Axelent´s fabrik i Småland, og leveres som oftest fra lager, med kort varsel.
Gittervægge og skillevægge af trådnet en ideel, sikker og fleksibel løsning til pulterrumsvægge, til depotrum eller som opdeling af rummet i kælderen, på loftet eller ude i virksomheden.
Med netvægge sikrer du samtidig en god ventilation og lysindfald i lokalet, så du undgår problemer med fugt og dårlig lugt. Og selv om vi taler pulterrum, kan indretningen sagtens fremstå både indbydende og stilren.
Pladevægge leverer vi typisk, hvor man ikke ønsker indkig i rummene, samt hvor der er offentligt adgang.

Hos os får du:

  • Professionel rådgivning og hjælp til projektering.
  • Hurtig levering fra lager, typisk indenfor 3 arbejdsdage.
  • Opmåling efter billigste regning

>> Pulterrum til nybyggeri og renovering - se vores kundecases her

>> Læs om krav til størrelsen af pulterrum og cykelrum (Bygningsreglement)

 

>> Brochure: Pulterrum og cykelparkeringPulterrum -forside

 

 

 

 

 

Pulterrum og cykelparkering til nyt boligområde Risskov Brynet i Aarhus

Det kræver god planlægning, dialog og tillid mellem samarbejdspartnere og leverandører, når der skal leveres og monteres 816 pulterrum og 1400 cykelparkeringer indenfor en stram tidsplan

Se mere

Pulterrum til Carlsberg Byen

Til det nyetablerede københavnerkvarter, har Hans Schourup A/S i ordre fra HHM A/S leveret et stort antal Axelent pulterrum.

Se mere

Pulterrum til Kanalhusene i Århus

Tidligere containerterminal bliver til lejligheder med moderne pulterrum.

Se mere

Teknisk salg & support - Download brochure

Nick Møller Merch
Tlf. 8747 6243
Nick _Moeller _Merch

 


 

Pulterrum -forside