Indretning af museum

Løsninger til langsigtet bevaring i museer kræver unikke udfordringer

Skrøbelige og ofte uerstattelige enheder varierer i størrelse, vægt og mængde af denne grund kræver museer ofte specifikke løsninger til oplagring. Vi har erfaringen og ikke mindst produkterne indenfor kort rækkevidde: Opbevaringsløsninger skræddersyet til alle slags museer.

Opbevaring af småting

Små elementer, hvoraf mange er af stor værdi, kræver en lagringsløsning, der tilbyder beskyttelse og sikkerhed samt har fleksibiliteten så den kan ændres sig med samlingen. Vor produktvifte leverer disse og meget mere. Med omfanget af reolsystemer, tilbehør, skuffe-moduler, glas skabe og pladsbesparende mobile systemer, der ikke er nogen genstand der ikke kan lagres korrekt.

Opbevaring af store emner

Til opbevaring af store eller tunge genstande findes også et omfattende sortiment af b.la. reoler og hylder. Alle tilbyder nem adgang og med frit valg af metal eller træ hylder. Når det kræves ikke giftige eller plast hylder kan dette også imødekommes.

Malerier og billeder

Med de omfattende variationer i størrelser men med minimal dybde, er sikker opbevaring af store kollektioner af malerier og billeder ofte problemfyldt.

Løsningen kan være en trådnetreol monteret i loftet eller fastsiddende i eget stel. Systemet som glider meget let i skinner og har stødbuffer som sammen med bremsesystemet sikre mod rystelser ved endestoppet. Skulle behovet opstå, er det nemt at udvide med ekstra moduler.

Museumsinspektoer _med Genstand

Mand _ved _reol

Billed _skuffe

Billed _ophaeng

Net

Referenceliste

Aros, Århus Kunstmuseum, Charlottenborg, Danfoss Museum og Teknorama, Danmarks Jernbanemuseum, Danmarks Mediemuseum,
Dansk Jagt og Skovbrugsmuseum, Den Gamle By - Arkiver og lager, Designmuseum Danmark, DSB Museumstog, Fællesmagasinet - Kulturhistorisk Museum Randers, Fåborg Museum, Heerup Museum, Horsens Kunstmuseum, Horsens Museum, Hørsholm Egnsmuseum
Langelands Museum, Museum Lolland-Falster, Moesgaard Museum, Museum Sønderjylland, Museumscenter Års, Odder Museum, Post- og Telemuseum Danmark, Ringkøbing Museum, Statens Museum for Kunst, Strandings Museum, Sæby Museum og Arkiv, Varde Museum, Vejle Amts Konserveringsværksted - Fællesmagasin, Viborg Stiftsmuseum.

Omfattende løsning til Moesgaard Museum

Lagerindretning med mobile kompaktreoler, en mezzanin og lagerreoler

Se mere

2.300m² lagerløsning til Fællesmagasinet, Randers

Seks museer samler effekter i et fællesmagasin af mobile pallereoler

Se mere

Designmuseum Danmark bruger pladsbesparende mobile pallereoler til opbevaring af museets effekter

Vidensbanken i Designmuseum Danmark opbevares i system af mobile pallereoler

Se mere

Lad os starte en dialog:

Jylland/Fyn
René Herløv
Mobil: 2131 6144
Rene

 

Sjælland
Christian Haldager

Mobil: 3059 3323
Christian _Haldager