Indskubsreol & push back reol

Indskubsreolen - også kaldet push back reol - opfylder de samme funktioner som dybdestablingsreolen, og den udnytter din gulvplads og loftshøjde lige så effektivt

Ligesom dybdestablingsreolen er indskubsreolen velegnet til kompakt opbevaring af varer på paller i ensartede størrelser. Denne løsning giver en af de største antal pallepladser pr. m2 og din lagerkapacitet øges markant, fordi der ikke er behov for kørebaner eller gangbaner mellem reolerne. Denne type pallereol giver dig maksimal udnyttelse af både gulvareal og loftshøjde – helt op til 80 % bedre udnyttelse sammenlignet med almindelige pallereoler, fordi flere reoler betjenes fra en central køregang.

Indskubsreolen har alligevel en række fordele sammenlignet med dybdestablingsreolen:

  • Pallehåndteringen er væsentlig hurtigere, fordi pallerne står på let skrående rullebaner, der får pallerne til at køre ud til trucken, efterhånden som reolen tømmes
  • Hvert pallelag kan fyldes eller tømmes uafhængigt af de øvrige lag

Princip _indskub

 

Reolen fyldes ved at trucken sætter den første palle i reolen på rullebanen. Når den næste palle anbringes, skubbes den første palle op ad rullebanen. Når den forreste palle fjernes fra banen, vil de bagvedstående paller automatisk køre frem til reolens forkant.

I indskubsreolen håndteres pallerne efter ’last in – first out’ LIFO princippet. Det gør indskubsreolen særlig effektiv til håndtering af bulk varer, sæsonvarer, mængdevarer eller til konsolidering af flere paller til samme modtager.

Indskubsreolen er bygget op af almindelige stiger kombineret med solide rullebaner, og det er derfor nemt at udbygge reolen. Rullebanerne er udformet så pallerne centreres med indføringsstyring, når de placeres på rullebanen.

Indskubsreolen kan monteres med forskellige typer af sikkerhedsudstyr som nedfaldssikring og påkørselsværn som truckværn og stigebeskyttere.

Indskubsreolen er det rigtige valg, når du har behov for:

  • Kompakt opbevaring
  • Hurtig opfyldning og tømning af reolen
  • Tømme eller fylde pallelag uafhængigt af hinanden
  • Varer, der egner sig til LIFO princippet
  • Varer på paller af ensartede størrelser
  • Godset må ikke række ud over pallen

Indskubsreol til Danisco A/S, Haderslev

Kapacitet: 80 pallepladser á 1000 mm i højden

Se mere

Pushback reoler - Polyprint A/S

Polyprint er en af vore mange trofaste kunder der siden midten af 1990´erne, har brugt os som leverandør.

Se mere

Sådan fik Kamstrup 750 pallepladser og samtidig skabt højere sikkerhed for medarbejderne

Så mange pallepladser som muligt, tak! Ingen lagerautomater - ingen lagerrobotter; kun pallepladser i pallereoler

Se mere

Lad os starte en dialog:

Jylland/Fyn
René Herløv
Mobil: 2131 6144
RH

 

Sjælland
Christian Haldager

Mobil: 3059 3323
CH