Pluk fra pallereoler - effektivt og ergonomisk

Adgang til flere plukkevarer på samme lokation

Med fokus på ergonomi og øget effektivitet kan du med fordel montere palleudtræk i dine reoler, hvis du ønsker flere, tilgængelige varer på samme palleplads. Ved at benytte palleudtræk i dine reoler kan du på få sekunder plukke i hele pallens dybde uden at lave uhensigtsmæssige bevægelser eller skulle benytte løftegrej til at opnå adgang. Det letter lagerpersonalets daglige arbejdsgang, skaber stor brugerglæde, og det øger målbart effektiviteten på lageret.


Her ville vi gerne vise dig en video!

For at se den skal du acceptere marketing-cookies

Ergonomi

For at undgå belastning og rygskader anbefales palleudtræk, fordi der opnås bedre arbejdsstillinger og ryggen dermed skånes. Et palleudtræk kan sammenlignes med en skuffe, der monteres på pallereolens bjælke, hvorefter en palle med gods kan placeres og trækkes ud. Dette giver ubesværet pluk og adgang til godset fra pallens 3 sider i en normal oprejst og ergonomisk arbejdsstilling.

Effektivitet

Udtræksenheden reducerer den spildplads der ellers opstår mellem hylderne/bjælkerne og udnytter derved mere af den totale volumen i ethvert varelager. Der kan spares op til 30% plads i pallereolen.
Med standardmodellen kan en palle med gods på op til 600 kg ubesværet betjenes og trækkes ud af pallereolen. Ønskes der et udtræk med højere belastningsevne, tilbydes også en 1.000 kg model. Plukketiden nedsættes markant, da adgangen til varerne lettes, og pallen trækkes manuelt ud på få sekunder.

Nem montage

Produktet kan nemt monteres i enhver type pallereol på få minutter. Udtrækket tilbydes i dimensioner til flere palletyper og kan tilpasses med bakker og/eller inddelinger. Det er muligt at installere palleudtræk i op til 3 niveauer og stadig opnå en ergonomisk korrekt arbejdshøjde.

Model til både bjælker og gulvudtræk

Med gulvmodellen kan dine paller håndteres med almindelig palleløfter eller gaffelstabler. Gulvmodellen kan monteres så den kan lastes fra den ene side og der kan plukkes fra den modsatte side - eller de kan monteres så lastning og plukning sker fra samme side.

Opnå følgende fordele med palleudtræk

•    Ergonomisk håndtering ved pluk fra paller
•    Nem montering i alle pallereoler
•    Kapacitet op til 600/1000 kg / gulvmodel 800/1000 kg
•    800 mm udtræk, stålkuglelejer
•    Let tilgængeligt håndtag til frigørelse og automatisk lås i indskudt position
•    Kan leveres med stålpladebelægning
•    Farve: Lysegrå RAL7035

 

Køb palleudtræk i webshoppen

 

 

Palleudtræk til montering på bærebjælke

Palleudtraek -ergonomisk _350

 

Palleudtræk til montering på gulv

Palleudtraek -gulvmodel


Download brochure om palleudtræk

Palleudtraek


Dolle A/S, om palleudtræk

Dolle A/S i det nordvestlige Jylland, en af verdens største trappeproducenter og deres produkter sælges i mere end 40 lande. De er markedsførende på det europæiske marked og i Danmark sælges Dolle trapper gennem Byggemarkeder og Tømmerhandler. Lasse Vilsen har flere gange benyttet sig af vores webshop ved bestilling af palleudtræk og fortæller her lidt om hvorfor de har anskaffet sig disse.

"Palleudtræk fra Hans Schourup A/S bruges i vores "Dolle Shop", som er en "butik" der pakker varer til vores montageceller og karm-linje. Vi ser det som en butik da de leverer varer til den øvrige produktion.
De skal i fremtiden plukke og pakke vare til produktionen, som gerne skulle komme op på ca 300 – 350.000 trapper om året. Derfor skal det være et nemt og effektivt setup og det kunne vi se det kunne blive med disse udtræk."  Lasse Vilsen - Dolle A/S


Arrow ECS, om palleudtræk

”Vi har løbende udviklet lageret, som behovet er steget, og Hans Schourup har været med som sparringpartner hele vejen. Vi har traditionelle pallereoler, dog med ekstra lange bjælker. Hans Schourup har naturligvis dimensioneret lageret efter de behov vi nu har, og de LINK reoler vi har opstillet, må siges at være noget nær det bedste, markedet kan tilbyde. Vi har samtidig fået lavet en lidt speciel løsning på palleudtræk. Hvor vi tidligere brugte paller og pallerammer, har vi nu fået udviklet en model med fast bund, så vi kan undvære selve pallen. Det sparer jo 10 cm per lag, og dermed har vi sparet yderligere plads”. Se mere her

Jan Daugaard, Logistics & Facility Service Manager, Arrow ECS

Pallereoler Til Arrowecs 5

Intern salg & support:

Nick Møller Merch
Tlf. 8747 6243

Nick Moeller Merch

Martin Lauridsen
Tlf. 8747 6247

Martin Lauridsen