Smalgangslagre er effektive og pladsbesparende

Smalgangslageret er effektivt til opbevaring af varer på paller, når gulvpladsen er begrænset i forhold til behovet for opbevaring, og plukkeprocessen skal være hurtig

Et smalgangslager er et meget kompakt lager, hvor alle pallepladser er umiddelbart tilgængelige. Denne type lager giver et stort antal pallepladser, fordi det udnytter både gulvplads og loftshøjde fuldt ud. Denne type lager er også velegnet til plukkelager af pallegods.

Smalgangslageret betjenes med smalgangstruck – enten man-up eller traditionel smalgangstruck. Smalgangstrucken kan styres med skinner boltet i gulv eller induktivt via kabler, der støbes ned i gulvet i reolgangene. Fordelen ved induktiv styring er et gulv, hvor skinnerne ikke forhindrer placeringen af paller direkte på gulvet under reolerne, og det er let at gøre rent.

Normalt kører smalgangstrucken kun i smalgangslageret og sætter pallerne af og henter paller udenfor smalgangslageret, hvor el-stabler eller almindelig gaffeltruck kører pallen til eller fra.

Reolen kan forsynes med en afsætterplads for enden af hver anden række af reoler, hvor pallerne kan sættes af og hentes med en almindelig truck eller el-stabler. Pallerne kan håndteres enten fra langsiden eller kortsiden helt afhængig af dit konkrete behov.

Smalgangslageret bygges op af almindelige stiger og bjælker, som kombineres med skinner eller rullebaner, alt efter hvilke krav du stiller til håndtering og til antallet af pallepladser.

Smalgangslageret er det rigtige valg, når du har behov for:

  • Alle paller er umiddelbart tilgængelige
  • Kompakt opbevaring af varer på paller
  • Hurtig ordreplukning af hele paller eller af varer direkte fra paller
  • Et højlager
  • Mulighed for automatisk kørsel til en pallelokation med smalgangstruck

 

Se cases nedenfor.

F&H i Viborg udvider igen

Smalgangslager og en dobbelt, kædedrevet udløbs- conveyorløsning i 2 etager.

Se mere

Plukkelager og smalgangslager i en og samme løsning

Det kompakte og automatiserede lager frigør 700 m2 STOF & STIL A/S tog sin begyndelse tilbage i 1980 i Herning, dengang under navnet Peters’ Resthal. I dag driver webshop og 22 egne butikker i Danmark, Norge, Sverige og Tyskland, samt webshop i England.

Se mere

Højlager til F&H i Viborg

Højlager - smalgangslager til 10.900 paller og automatisk palletransport i gennemløbsreoler.

Se mere

Lad os starte en dialog:

Jylland/Fyn
René Herløv
Mobil: 2131 6144
Rene

 

Sjælland
Christian Haldager

Mobil: 3059 3323
Christian _Haldager