FAQ - Ofte stillede spørgsmål om pulterrum


Hvad koster et pulterrum i gennemsnit?

Prisen afhænger af antallet, så jo flere der købes i en samlet ordre, jo lavere pris, men vores gennemsnit ligger på omkring kr. 2000,- + moms, inkl. levering og montering.

Hvorfor skal jeg lige vælge jeres gittervægge til vores pulterrum?
Du får et ”high end” produkt, hvor der ikke er gået på kompromis med kvaliteten. Vi er eksperter og et af landets foretrukne leverandører pga. vores hurtige respons, tilbudsgivning, leveringstid og montage.

Vores tømrer kan da gøre det meget billigere med træ, eller hvad?
Stål-sektioner er seriefremstillet i store mængder via robotteknologi og omkostningerne er derfor minimale. Montagen af modulerne forløber hurtig i forhold til træ og tømrerarbejde. Derudover opnås en fordel mht. brandsikkerheden, idet flere forsikringsselskaber kræver at pulterrum er udført i stål.

Hvordan er et pulterrum af stål opbygget?
Pulterrummene er opbygget af sektioner i forskellige størrelser, så vi kan imødekomme stort set alle opgaver. Sektionerne er svejst op i en rørramme, hvor tråden efterfølgende er påsat. Montagen af sektionerne udføres ovenpå en u-skinne i gulvet.

Kan man få et lukket pulterrum, altså med tag?
Ja, det er muligt. Er der f.eks. meget højt til loftet, kan det være en billigere løsning at lukke rummet af i standardhøjde 2250 mm med et tag af tråd, som derved også stabilisere væggene.

Er der nogen størrelsesbegrænsninger på pulterrum?
Der ikke nogle begrænsninger på rumstørrelser. Dog kan vi ikke bygge højere end 3250 mm uden det går ud over stabiliteten.

Hvad er størrelsen på det mindste rum I kan lave?
Ingen begrænsninger. Hvis antallet er stort nok kan alting lade sig, hvis ikke er vi underlagt sektionernes mindste mål, som er 200 mm for netvæggene og 750mm for dørene.

Hvor meget information har I brug for, hvis vi ønsker en pris på pulterrum?
Vi skal blot vide hvor mange meter væg der skal bruges inkl. døre, samt en højde på rummet de skal monteres i. Er disse oplysninger ikke tilgængelige, assisterer vi gerne med optælling ud fra en tilsendt skitse eller tegning.

Er opmåling eller et besøg på stedet påkrævet?
Er der sikkerhed for at de opgivne mål er korrekte og der ikke er de store forhindringer som store ventilationskanaler, radiatorer på væggene osv. er der ingen grund til kontrolopmåling eller besøg, men vi kommer naturligvis gerne ud og besigtiger montagestedet hvis det ønskes.

Skal et pulterrum godkendes? F.eks af kommunen eller brandmyndigheder.
I visse kommuner er der krav til rumstørrelse, andre steder er der brandkrav der skal opfyldes. Vi har ikke indflydelse herpå og henviser derfor til egen kommune/brandmyndighed for svar på spørgsmål.

Kan et pulterrum indbrudssikres?
Ja, der er forskellige muligheder. Der kan vælges et hængelåsbeslaget med en kåbe over, så låsen ikke umiddelbart kan klippes over. Alternativt kan den variant af pulterrum der hedder type FK, som har en ekstra kraftig kontruktionsopbygning og dermed bliver sværere indtrænge.  Derudover er den nærmest uigennemtrængelige løsningmed model FK+,  som er konstrueret som en rør-i-rør konstruktion, der gør det meget svært om end umuligt at skære rammerne i stykker.

Hvor lang er jeres leveringtid?
Materialemæssigt kan vi levere på 3-4 dage.
Montage er lidt afhængig af igangværende antal opgaver, men udføres typisk indenfor 1-4 uger.

Hvor lang tid tager det at installere et pulterrum? Kan jeg selv gør det?

Når vi monterer i standardhøjde uden alt for mange udskæringer, laver vi ca. 35-40 meter pr. mand pr. dag. Men hvis du har masser af tid til overs, kan du sagtens selv prøve kræfter med projektet, vi anbefaler dog at anvende vore montører.

Følger der dansk monteringsmanual med?
Ja, hvis du selv vil montere, sender vi meget gerne en montagevejledning til dig på e-mail.

Kan jeg få et pulterrum i andre farver?
Ja, andre farver muligt, men farveskift er forbundet med ekstra omkostninger, idet maleanlægget i produktionen skal renses for et skifte til andre farver.

Vi har lidt fugt i rummet, ruster metallet så?
Materialerne er fosfateret og pulverlakeret og lavet til tørre miljøer. Hvis man på forhånd ved at miljøet er meget fugtigt, kan man overveje om man skal hæve væggene fra gulvet og evt. behandle dem med Zerozink.

Hvor meget garanti er der?
Der ydes 2 års produktgaranti på fabrikationsfejl.

Teknisk salg & support - Download brochure

Nick Møller Merch
Tlf. 8747 6243
Nick _Moeller _Merch

 


 

Pulterrum -forside