Opbevaring af plader, langt og tungt gods

Lagerautomater i storformat, produceret til tunge belastninger

Vi tilbyder en række løsninger til automatisk opbevaring af metalplader, profiler, rør, værktøjer og andet tung eller stort gods såsom maskindele.
Modulopbyggede løsninger - højde op til 20 meter - kapacitet op til 5.000 kg pr. hylde.

De innovative løsninger spænder fra mindre og simple systemer til de helt store og komplekse, der alle er skræddersyet til dit individuelle behov. Med den kompakte lagring spares der plads, håndteringen effektiviseres og i produktionen reduceres gennemløbstiderne.

Lagerautomaterne kan styres på flere måder, dels via sin egen software/WMS, der vil håndtere alle rutiner, men også i et integreret miljø, hvor softwaren fra Baumalog er integreret med virksomhedens egen ERP-platform. Det giver valgmuligheder og fleksibilitet, at Baumalog lagerautomaterne kan fungere som det nu passer bedst til den enkelte virksomhed.

Betjeningen er intuitiv, hvilket betyder hurtig og nem håndtering af det lagrede materiale, forarbejdede komponenter/halvfabrikata, samt processen med at forsyne produktionsmaskiner med emner f.eks. plader eller profiler.

Monotower Lite Sheets Storage

Opbevaring af plader

Monotower Logs

Opbevaring af lange emner

Monotower Tools

Opbevaring af tungt gods

Standard Wms

Baumalog WMS


Produkterne fremstilles af Baumalog, der har fokus på sikkerhed og lang holdbarhed, så resultatet er sikre og pålidelige maskiner.

Vi er autoriseret af Baumalog

 

Lad os starte en dialog:

Jylland/Fyn
René Herløv
Mobil: 2131 6144
Rene

 

Sjælland
Christian Haldager

Mobil: 3059 3323
Christian _Haldager