ROSSS pallereoler

Pallereolen er konstrueret iht. de senest vedtagne FEM-normer

ROSSS produceres på egen fabrik i Norditalien. Alle produkter kontrolleres som råvare på eget laboratorium, der blandt andet indebærer kompositionsanalyser af stålet, så vi sikrer, at der anvendes en homogen stålmasse, og dermed sikrer, at krav til bæreevnen overholdes.
Reolerne er konstrueret i overensstemmelse med den nyeste fælleseuropæiske norm (FEM 10.2.02) og lever derfor op til fremtidens standarder for pallereoler.
Bjælker er fremstillet af certificeret stål S355MC, med minimum trækstyrke på 355 N/mm² og dimensioneret til en max. nedbøjning på 1/200 af længden.
Stiger er fremstillet af certificeret stål S350DG, med minimum trækstyrke på 350 N/mm² og leveres i dobbelt galvaniseret udførelse.

Alle ROSSS pallereoler, er certificeret efter alle nødvendige standarder, og ROSSS har indarbejdet miljøcertificeringer.  

Stigerne er boltede, og det er derfor let at udskifte beskadigede stigeben eller stivere.
Bjælkerne kan justeres i højden med spring på 50 mm.

ROSSS Systemet er alsidigt med bl.a.:

5 stigetyper der kan leveres i længder op til 12 meter og med bæreevne pr. stige op til 18 tons til almindelige pallereoler og mere i specialopbygninger. Alle stigedele er galvaniserede og samlet med bolte, så udskiftning af beskadigede dele er let.
Standard stigedybde til EUR-paller er 1100 mm. Leveres færdigsamlede, så du sparer tid ved montering.  

7 typer bjælker med bæreevne op til 4600 kg pr. par. Standardfarve er gul RAL 1021 (fra lager) eller lyngfarven RAL 4003.  

Desuden kan vi naturligvis levere alt tilbehør som påkørselsværn, afstandsstykker, stigeforlængere, tværbjælker, tromleholdere, kabelrulle-holdere m.m

Se priseksempler på start og tilnygningsfag i webshoppen

 

Gennemløbsreoler ekspederer 80.000 EUR paller om året

Gennemløbsreoler er det afgørende fundament for at den fuldautomatiske overfladebehandling kører i døgndrift

Se mere

Radiatorland får pallereoler på centimetermål

Ofte er den fornuftige løsning at indrette varelagret med pallereoler i standardstørrelser - især når godset opbevares på ensartede EUR paller. Men på Radiatorlands lager passer godset sjældent til en EUR palle. 

Se mere

4.000 pallepladser til global bioscience-virksomhed

Langt de fleste danskere, har været i kontakt med produkter fra virksomheden Chr. Hansen A/S.Firmaet udvikler naturlige ingredienser til fødevare- og kosttilskudsbranchen, den farmaceutiske industri og landbrugssektoren. Produkterne der produceres, er kulturer, enzymer, probiotika og naturlige farver.  Alle løsninger er baseret på stærke forsknings og udviklingskompetencer kombineret med betydelige investeringer i teknologi.

Se mere

Lad os starte en dialog:

Jylland/Fyn
René Herløv
Mobil: 2131 6144
Rene

 

Sjælland
Christian Haldager

Mobil: 3059 3323
Christian _Haldager