Pallereoler

Pallereoler danner rygraden i de mange lagerindretninger, fordi det er et fleksibelt system med et stort antal kombinationsmuligheder mellem bjælketyper, stigetyper og tilbehør

standard almindelige pallereoler

Almindelige pallereoler dækker derfor mange forskellige behov for lageropbevaring. Med den rigtige kombination af stiger og bjælker kan du blandt andet lagre pallegods, dæk, tønder etc., og kombineret med hyldeindlæg er pallereoler også velegnet til opbevaring af stykgods.
Pallereoler er det oplagte valg, når du kører kaoslager.

Systemet er meget fleksibelt, fordi bjælkernes dimensioner tilpasses dine behov for vægtbelastning og pallestørrelser, og stigerne fås i flere dybder og i højder op til 12 meter.
Få mere information om ROSSS pallereolen, stige- og bjælketyper her

Pallereoler kan monteres med forskellige typer af sikkerhedsudstyr som nedfaldssikring og påkørselsværn som truckværn og stigebeskyttere eller palleudtræk, der giver hurtigere plukkeproces og en ergonomisk god arbejdsstilling for medarbejderen.

I en lagerindretning med almindelige pallereoler går der en del kvadratmeter til køregange, og derfor ligger udnyttelsesprocenten på omkring 41 %. 

pallereoler til lager Hans Schourup

Har du behov for opbevaring af gods på ekstra lange paller, er grenreoler et velegnet alternativ til pallereoler, fordi grenreolen ikke har stigeben på fronten. Det giver let og hurtig adgang til at laste og losse ekstra langt pallegods. Se alle fordelene ved grenreoler her

Pallereoler Hans Schourup specialmål Tilbehør til pallereoler Hans Schourup

Pallereoler til fryserum, kølerum og tørvarelager

Anbefalinger fra det lokale erhvervsnetværk blev tungen på vægtskålen, da Jens Lysholdts Eftf. valgte at lægge ordren på udvidelse af pallereollageret i trygge hænder hos Hans Schourup.

Se mere

Maritime pallereoler til ESVAGT

En af de mest spændende opgaver, vi har løst i det forgangne år, er en opstilling af pallereoler på skibet MS Faraday. Opgaven blev stillet af ESVAGT i Esbjerg, på foranledning SIEMENS, en kunde de betjener i Nordsøen.

Se mere

Effektiv organisering af dit lager kan åbne for nye vækstmuligheder

Virksomhedsledere kigger ofte efter vækstmuligheder udenfor virksomhedens mure, men det kan vise sig, at de mest oplagte muligheder befinder sig under eget tag.

Se mere

Lad os starte en dialog:

Jylland/Fyn
René Herløv
Mobil: 2131 6144
RH

 

Sjælland
Christian Haldager

Mobil: 3059 3323
CH