3.300 omklædningsskabe til Det Nye Universitetshospital

13. oktober 2016

DNU vil blive Aarhus Kommunes største arbejdsplads med 10.000 ansatte og til de mange ansatte, er det vigtigt at de nye omklædningsfaciliteter giver mulighed for at opbevare skiftetøj og personlige ejendele, når der omklædes til de reglementerede kitler og uniformer som benyttes overalt på hospitalet.

Hans Schourup A/S har leveret over 3.300 stk. specialskabe til dette formål hos DNU.  Leverancen bestod også af reoler og andet udstyr, men vi er specielt stolte af at være med på projektet gennem levering af vores skabe.

Skabene til DNU er en tilpasset udgave af den produktion vi startede i slutningen af 2014. En produktion af stålskabe, kaldet HS BASIC, som udmærker sig ved at have en forbedret kvalitet, finish og udførelse og med fokus på at kunne dække de basale behov for omklædningsskabe i lakeret stål. Siden starten har vi solgt tæt på 5.000 skabe. De stærke priser er opnået ved ejerskab på hele værdikæden, og dermed står HS BASIC skabene stærkt i konkurrencen. Faktisk har vi opnået at øge materialetykkelsen på kabinetter og låger uden merpris og imødekommer derfor ønsker og krav om kvalitet til lav pris.

Skabe -til -DNU