Specialløsning til pladeopbevaring hos Frontmatec

3. december 2021

Værkfører Christian Aabling havde brug for en løsning til opbevaring af store plader af nylon, som bliver brugt i produktionen.

I første omgang ledte Christian Aabling efter en standard pladereol til Frontmatec Tandslet A/S, og han endte med løsning, som meget præcis passer til nylonpladerne og derfor efterlader minimal spildplads.

Vi har løst opgaven med bjælker og stiger til almindelige pallereoler kombineret med standard palleudtræk og specialfremstillede vanger. Det udgør tilsammen en opbevaringsløsning, som passer præcis til nylonpladerne. Både i forhold til vægt og mål, og det opfylder kravet om kompakt opbevaring med let adgang for medarbejderne.

Ideen til løsningen kom fra vores salgskonsulent, som dykkede ned i vores sortiment af standardkomponenter, og så løsningen ved at kombinere dem med svejsede vanger, som er fremstillet på Frontmatecs eget smedeværksted.

kompakt opbevaring af plader i pallereol

Om Frontmatec Tandslet A/S

Frontmatec udvikler førende kundespecifikke automatiseringsløsninger til fødevareindustrien, andre hygiejnesensitive industrier og forsyningsindustrier, og virksomheden er især anerkendt for sine systemer til kødindustrien. Frontmatec Tandslet A/S ligger på Als.

 

Palleudtræk pallereol eur paller

Lad os starte en dialog:

Jylland/Fyn
René Herløv
Mobil: 2131 6144
RH

 

Sjælland
Christian Haldager

Mobil: 3059 3323
CH