Et par store sko at udfylde

26. oktober 2020

Ved udgangen af oktober 2020, fratræder salgskonsulent Jan Bach sin stilling for at nyde sit otium, efter knap 40 års tro tjeneste hos Hans Schourup.

ref

Vi takker Jan,  der er en dygtig, loyal og tillidsvækkende person, som både kunder og vi som kolleger har haft fornøjelsen af at arbejde med. Jan er indbegrebet af integritet og loyalitet.

Han har gennem årerne opbygget et tæt og langvarigt samarbejde med sine kunder. Et samarbejde hvor hans erfaring, viden og ekspertise med lagerindretning, er kommet kunderne til gode, som denne udtalelse så rammende også udtrykker det: 
”Nogle gange siger han også, at vi slet ikke har brug for den løsning, vi har i tankerne. Så kommer han med et andet forslag, som viser sig at være en endnu bedre løsning.”  

Vi fortsætter den gode ånd, som Jan har opbygget!
Salgsdirektør Christian Haldager vil fortsat have det overordnede ansvar for kontrakter og storkundeaftaler og salgskonsulent René Herløv, overtager rådgivningen ved kundebesøgene i samarbejde med Christian og resten af huset. Og med Charlotte Pedersen som salgs-backup og opfølgningen fra kontoret, så har vi mandet op til at fylde ”de store sko” fra Jan.

Jan har også lovet at vi altid kan ringe, hvis vores kunder har behov for at dykke i arkivet. For sådan er Jan Bach!  

Det er nogle store sko, der skal fyldes. Vi lover at gøre vores bedste.