Triscan udvider lageret igen

6. maj 2015

Vi har tidligere leveret pallereoler til Triscan, men i denne omgang var der brug for en udvidelse med reoler i to etager

Triscan der producerer autoreservedele til det professionelle frie eftermarked, afsætter udelukkende sine produkter via distributører/grossister.

Distributionen sker fra Triscans fem distributionscentre til 35 markeder i Europa. Virksomheden beskæftiger mere end 100 medarbejdere i Danmark, Frankrig, Sverige og Tyskland.  Fra lagrene i Danmark og Tyskland distribueres dagligt cirka 2.000 ordre. Logistik- og distributionsprocesser er således kritiske i Triscans verden, hvor 25 procent af alle ordrer leveres samme dag inden for få timer, og 95 procent af alle ordrer er leveret hos kunden senest kl. 07:00 næste morgen.

triscan logo

 

 

 

Pallereol med cat-walk

Link pallereolen er med galvaniseret ristegulv med 33x33 mm masker. Maskerne gør at overetagen ikke blokerer for lyset i plukkearealet nedenunder. Det 82 m2 store gulvet understøttes af 100x50 mm galvaniseret vinkeljern, der er boltet på reolens stigeben.

På 1. salen er der rækværk på åbne sider og adgangen derop sker via en ståltrappe med skridsikre trin.
En fjederbelastet palleport giver nem adgang til arealet, når f.eks hele paller med reservedele skal fyldes op i de 25 ekstra fag der er i de nye galvaniserede Rosss stålreoler på "platformen". 

Se tidligere leverance af pallereoler til Triscan her

 

Pallereoler Triscan 5

Pallereoler Triscan 12

Lad os starte en dialog:

Jylland/Fyn
René Herløv
Mobil: 2131 6144
RH

 

Sjælland
Christian Haldager

Mobil: 3059 3323
CH