Mezzanin erstatter opbevaring på lagerhotel

8. juni 2015

Effektiv lagerstyring og øget produktivitet giver stort ROI

Vendlet i Aabenraa er en specialvirksomhed, med fokus på produkter og løsninger til sengeliggende borgere og patienter. Virksomheden har specialiseret sig i løsninger, der fokuserer på velfærdsteknologi, og er en hurtigt voksende virksomhed indenfor re-hab sektoren.

Som de fleste andre virksomheder, der oplever vækst, opstår der behov for mere plads, bedre logistik, og en nemmere hverdag for den daglige drift, og man leder efter den intelligente løsning, der kan dække behovet for flere kvadratmeter.

At montere en mezzanin løser i de fleste tilfælde behovet for flere kvadratmeter. Det er en enkelt proces, når blot man har lofthøjden med sig. Alle andre faciliteter har man jo med sig, og gevinsten er nem at spotte, når først de mange m2 er taget i brug. I forhold til logistikken så er en mezzanin i mange tilfælde det manglende led, der får løsningen til at gå op i en højere enhed.

Hos Vendlet var regnestykket ret enkelt, da de mange engangs-lagner kan nu opbevares på adressen i stedet for på et lagerhotel. Så ROI - Return Of Investment kan let beregnes.

Carsten Holm Jensen fra Vendlet udtaler stor tilfredshed med den nye Mezzanin og er meget imponeret af montageforløbet og ikke mindst den omhyggelige " finish " vore dygtige montører udfører.

Hans Schourup A/S håber at have kvitteret for tilliden med en flot og effektiv løsning, og vi er glade for endnu en reference i det Sønderjyske!

Se priser, FAQ og mere om fordelene med en Mezzanin her 

Mezzanin Erstatter Lagerhotel

 

Mezzanin Erstatter Lagerhotel 2

Lad os starte en dialog:

Jylland/Fyn
René Herløv
Mobil: 2131 6144
RH

 

Sjælland
Christian Haldager

Mobil: 3059 3323
CH