Reolcontainer til HESS, Esbjerg

27. oktober 2016

Leveret som ”flat-pack”, så den fylder mindst muligt under fragten.

Hess Logo

HESS er et amerikansk olieselskab med aktiviteter globalt, herunder den danske del af Nordsøen, hvor selskabet har koncession på udvinding af gas og olie. Hess er blandt andet operatør på Syd Arne-feltet, hvor der er blevet produceret olie og gas siden 1999.
Firmaet, der blev grundlagt i 1919, driver virksomhed over det meste af verden, og har afdeling i Esbjerg.

På Trafikhavnskaj ved havnen i Esbjerg, opbevares og håndteres en del farligt gods, brændbare materialer og andre kemikalier, der indgår i driften af virksomheden.

For at leve op til miljøkrav og egne, interne sikkerhedskrav, valgt Hess i 2016 at investere i en kemicontainer, en såkaldt reolcontainer med opsamlingskar. Hans Schourup A/S leverede reolcontaineren fra lageret i Danmark, og Hess monterede selv containeren på kort tid, inden døre, hvorefter den blev placeret, hvor den står i dag. Placeringen er valgt ud fra ønske om afstand til gas og værkstedbygningen, således står reolcontaineren i behørig afstand, på pladsen udendørs.

Mogens og Martin, der til dagligt leder værkstedet, udtaler sig meget positivt om montagen af containeren, der er leveret som ”flat-pack”, så den fylder mindst muligt under fragten. Vi er altid glade når kunderne melder positivt retur med feed back, og det bekræfter os i at levere containerne, så de fylder mindst muligt i fragten. Det giver mere container for pengene!

Specifikationer på produktet:

HS-Reolcontainer model 5600, LxDxH: 5600x1430x3700 mm.

Galvaniseret stål i 0,63 mm tykkelse. Pulverlakeret i blå. Karret er af 3 mm lakeret stål med en opsamlingskapacitet på 1000 ltr. Reolcontaineren er leveret inkl. stålgitterrrist og med skydedør, monteret med cylinderlås. Reolcontaineren er endvidere leveret med anti-splash plader monteret på indvendig vægge. Reolcontaineren kan også leveres med fødder, så den er flytbar med truck.

Opbevaringskapacitet på denne model er enten ved 12 EUR paller eller 8 IBC paller.

Reolcontainer Til Kemikalier

 

Miljørigtig opbevaring

Salg & support:

Martin Lauridsen
Tlf. 8747 6247
ML