Markant lagerløsning til ALPI logistikcenter

15. maj 2017

Hans Schourup A/S har leveret indretningen til Alpi´s nye logistikcenter i Herning, og med et byggeri på ca. 20.000 m2 bliver de en synlig nabo til motorvejen mellem Herning og Silkeborg.

Mezzanin i 2 etager:

Den mest markante leverance til Alpi er en mezzaninløsning i 2 etager. Med et samlet areal på over 2.000 m2 er denne 2 etagers mezzanin absolut én af de største løsninger, vi har leveret i Danmark. Ved at udnytte loftshøjden på denne måde, kan der etableres et plukkelager med 2 meters reoler i 3 niveauer, og dermed er hallens potentiale udnyttet mest muligt. Dette har været Alpi ‘s bærende ide i specifikationen til den leverede løsning, og det er denne løsning, der nu er i drift på det nye logistikcenter.

Mezzanin i flere etager

Her ville vi gerne vise dig en video. For at se den skal du acceptere marketing-cookies.

På mezzaninen er der leveret lagerreoler, og valget faldt på en god klassisk reol, vores galvaniserede stålreoler fra italienske Rosss.

Lidt om teknikken:

En mezzanin består i al sin enkelthed af bjælker, bærende søjler og et gulv. Det komplicerede i en mezzanin er at optimere materialeforbruget og udføre de nødvendige beregninger, de statiske beregninger.

I denne leverance, hvor mezzaninen bygges i flere niveauer, er der særligt fokus på netop de statiske beregninger, for at opnå korrekte bæreevne og kvalitet. De bærende søjler er punktfunderede for at klare den ekstra vægt. Hans Schourup A/S har mange års erfaring i at implementere mezzaninløsninger, og for Alpi var det også den afgørende forskel i dette projekt, sammen med naturligvis en konkurrencedygtig pris.

På hver af etagerne er der monteret et specielt ristegulv, 800 m2 på hver etage, den resterende gulvløsning er et standard spånpladegulv i kraftig udførelse.

Pallereoler til lagerhal

I den tilstødende hal, hvor mezzaninen befinder sig, har Alpi bygget et traditionelt lager. Her har vi leveret de pallereoler der skal facilitere Alpi‘s behov for at drive lagerhotel/opbevaring for sine kunder.

Vækst kræver plads

Alpi har på bare to år fordoblet antallet af deres lagerkunder, da virksomheder i stigende grad vælger at udlicitere sine lageraktiviteter.
Med det nye logistikcenter bliver Alpi dobbelt så stort som det tidligere logistikcenter, og med de mange flere m2 er det et udtryk ønske at kunne vokse på flere forskellige forretningsområder, der ligger til grund for investeringen. Alpi signalerer klare vækstmål med det nye center, og Hans Schourup A/S kan kun være tilfredse med at være valgt som leverandør og partner til indretningen.

Alpi blev grundlagt i 1992 af Adm. Direktør Niels Arne Markussen og 3 andre kollegaer. Valget af beliggenheden i Herning er en bevidst, strategisk beslutning. De tilbyder alle former for international og national transport, samt løsninger indenfor distribution, kurér, lagerhotel og pick-pack. Virksomheden har afdelinger i Herning, Greve, Odense og Padborg.

Alpi -pallereol (3)

 

Lad os starte en dialog:

Jylland/Fyn
René Herløv
Mobil: 2131 6144
RH

 

Sjælland
Christian Haldager

Mobil: 3059 3323
CH

Mezzaniner