Pulterrum til Carlsberg Byen

15. september 2017

Til det nyetablerede københavnerkvarter, har Hans Schourup A/S i ordre fra HHM A/S leveret et stort antal Axelent pulterrum.

Det er ikke svært at falde for charmen og kvaliteten af det nye område, Carlsberg-byen repræsenterer.
Når man står på Ny Carlsberg vej og ser den ikoniske indgang, med en elefant, der troner over indgangen, får man lidt ærefrygt for historien omkring elefant-porten, der blev bygget i 1901.

Bryggeriet, samme skæbne som Ceres i Århus, har måttet vie pladsen for fremskridt og fremtid, men historien i området forsvinder aldrig.

Som leverandør er det altid spændende at lande en ordre til et projekt, som emmer af historie, og jo, der er da lidt prestige i at vinde en opgave, som branchen har kæmpet lidt for at vinde, lidt samme sag som da Hans Schourup A/S vandt leverancen af pulterrum til Sølvgades Kaserne, det tidligere DSB hovedkontor, med et slot som nabo.

Vi er ret sikre på at de nye beboer vil sætte pris på den lyse og lette indretning, der er opnået ved at bygge pulterrum i Axelent´s kvalitetsnet. Pulterrum der er specielt designet til at danne ramme om beboerne behov, og krav på plads til opbevaring i kælderen.

Til de cykelglade københavnere har Hans Schourup A/S leveret stativer til parkering af de 2-hjulede til samme byggeri.

Se evt. også leverancen af 1,4 kilometer netvægge til Sølvgades kaserne i København

Carlsbergbyen Pulterrum 1

Carlsbergbyen Pulterrum 7

Carlsbergbyen Pulterrum 6