Kompakt lagring af dæk - Indkilde Auto A/S

24. maj 2017

Den autoriserede Ford forhandler i Ålborg, ønskede at forbedre håndteringen af forretningens dækservice, samt at optimere processen omkring selve opbevaringen af dæk og hjul.

En kompaktreol til specialpaller med dæk og hjulsæt, blev tilpasset og indrettet udelukkende til formålet og for at giver en hurtigere og forbedret kundeservice, blev dækreolen placeret lige ved værkstedet.

I anlægget der har kapacitet til 1152 specialpaller, har hver palle sin unikke lokationskode. Pallerne er lavet på mål, der passer til de fleste standard dæk og hjulsæt. Med hjulsæt på paller, er ergonomien forbedret væsentligt, nu undgår de ansatte helt de tunge og uhensigtsmæssige løft. Dermed har løsningen en positiv sideeffekt og med driftsikkerhed, kompakt lagring og et rigtigt logistik set-up, er det "en ganske imponerende løsning” som direktør Thomas Aarup, og værkstedchef Jan Nielsen er enige om.

Hos Indkilde Auto står direktør Thomas Aarup nu med en moderne og velfungerende løsning, der gør forretningen mere effektiv. Fremover vil kunderne opleve en kvalitetsforbedring i forbindelse med dækskifte.

Vi ønsker Indkilde Auto A/S tillykke med det flotte anlæg, og takker for tilliden og det gode samarbejde mellem Jan Nielsen og direktør Thomas Aarup fra Indkilde Auto A/S og Konsulent Jan Bach og Mikael Lauersen fra Hans Schourup ´s tekniske afdeling.

Her ville vi gerne vise dig en video. For at se den skal du acceptere marketing-cookies.

Kompaktreol Indkilde Auto

Teknikken omkring kompaktreoler

Kompaktreoler kan være lager- eller pallereoler, der er monteret på vogne. En kompaktreoler giver mulighed for opbevaring af mere på samme plads, eller det samme, på mindre plads. Det gøres ved at sætte reolerne, i dette tilfælde pallereoler, på vogne, der kører på skinner i gulvet. Så kan vognene køres sammen, som en kompakt enhed, og man kan nøjes med én kørevej ind mellem reolerne.
Så hver gang, man sparer en kørebane ind mellem reolerne, har man sparet plads. Reolerne fjernbetjenes, så føreren af en truck kan bestille en åben gang, hvor han eller hun nu skal ind, og i løbet af få sekunder er gangen åben, og varen kan hentes.

Lad os starte en dialog:

Jylland/Fyn
René Herløv
Mobil: 2131 6144
RH

 

Sjælland
Christian Haldager

Mobil: 3059 3323
CH