Mezzanin til Polyprint A/S

5. oktober 2015

En mezzanin med lange spænd og minimalt antal søjler

Polyprint og Hans Schourup A/S i Hedensted har gennem mange år samarbejdet om forskellige løsninger til de specifikke behov og krav til kvalitet, som fordres af Polyprint. En dynamisk virksomhed i udvikling stiller krav til sine leverandører om at kunne bidrage på flere forskellige plan.

Polyprint blev etableret i 1976, og med fokus på flexotrykt emballage, har virksomheden løbende investeret i ny teknologi for at kunne bevare sin position i markedet.

Og netop Polyprint fremstår skarpt og kontrolleret i sin intralogistik, understøttet af lagerindretning af bedste kvalitet. Hans Schourup A/S har leveret flere forskellige løsninger, herunder pushback reoler.

I 2015 blev opgaven at levere en mezzanin med lange spænd forelagt, og kravet til at levere en mezzanin med så få søjler som muligt, skulle løses. Konstruktionen skulle også være forstærket, så man var sikker på at den ikke oplevedes gyngende og svajende. Den opgave kunne Hans Schourup løse forholdsvist enkelt, idet det i forvejen er krav, vi stiller til de kvaliteter, vi leverer. Polyprint har nu fået sin mezzanin, og har udbygget den selv, med individuelle løsninger på indretningen, herunder et arkiv, der nu er placeret på platformen.

Vi takker for tilliden og for samarbejdet, og kvitterer gerne med nye opgaver og god service fremover.

Se priser, FAQ og meget mere om fordelene med en mezzanin her

 Mezzanin Polyprint2

 

 

Lad os starte en dialog:

Jylland/Fyn
René Herløv
Mobil: 2131 6144
RH

 

Sjælland
Christian Haldager

Mobil: 3059 3323
CH