Omklædningsskabe til et af Danmarks største byggerier

12. oktober 2016

Copenhagen Markets, det nye grønttorv ved Høje Taastrup transportcenter blev indviet i april 2016.

Næsten 70.000 m2 under tag huser til dagligt et stort antal medarbejdere, der arbejder på meget skæve tidspunkter. At arbejde med frugt, grønt og blomster betyder at stå tidligt op, så butikker og restauranter, primært på Sjælland, kan få sine friske varer leveret inden åbning. Derfor er et vigtigt at tilbyde ordentlige forhold til medarbejderne, og samtidigt leve op til de krav, der stilles til arbejdspladser.

Administrationen bag Copenhagen Markets valgte en løsning til omklædningsrum/badefaciliteter i samarbejde med Hans Schourup, og hvert omklædningsrum i kernen af bygningerne er i dag monteret med HS Basic garderobeskabe, leveret og monteret af Hans Schourup. Dertil leverede Hans Schourup bænke og knagerækker, alle med den ekstra finish, at træet er i lakeret birk.

Hans Schourup var i forvejen massivt tilstede på Copenhagen Markets, som leverandør af mezzaniner og kontorer til adskillige lejemål.

Som Martin Reimers fra Copenhagen Markets udtrykte det, så var det den helt rigtige kombination af pris og kvalitet, samtidigt med at Hans Schourup kunne stå for både levering og montering til tiden.

På billederne kan det ses, at vi her leverede et standard skab med hængelåsbeslag, i samme serie som skabene, i vores webshop.

  HS Omklaedningsskab 2

HS Omklaedningsskab 3

HS Omklaedningsskab 6

HS Omklaedningsskab 4    HS Omklaedningsskab 5

Download brochuren:
"Basic - Function - Design til omklædningsrummet"

Intern salg & support:

Nick Møller Merch
Tlf. 8747 6243
NMM

 

Martin Lauridsen
Tlf. 8747 6247
ML