Detailforretning udvider igen med mezzanin

11. oktober 2016

Boshop

Boshop i Risskov, en moderne møbelforretning i udkanten af Århus, investerede sidste år i en helt ny afdeling. En afdeling, der blev bygget på en mezzanin, altså et indskudt dæk.

Den nye 1. sal blev indrettet i specialfarver med pulverlakerede baluster og mat sikkerhedsglas, og selve trappen er også lavet specifikt til Boshop, idet den er noget bredere end de standard trapper, man normalt bruger.

I det hele taget har Boshop mest benyttet mezzaninen som en blank canvas og tilpasset den til lokalerne, og til præcist det formål at give flere m² butiksareal, og dermed mulighed for at øge omsætningen.

I detailhandlen handler det rigtigt meget om omsætning per kvadratmeter, og ved at udvide, i dette tilfælde med yderlige 4,6 x 35 meter mezzanin, kan der indrettes en hel ny afdeling med møbler. Den oprindelige mezzanin bruges som salgsareal for sengemiljøer.

Hans Schourup er meget tilfreds med denne leverance, idet netop detailhandlen giver store muligheder i forhold til brugen af mezzaniner. Ikke kun møbelforretninger, men detailbutikker generelt, med det ene krav at loftshøjden tillader det, kan få mere salgsareal for en lille investering.

 

Mezzanin I Moebelbutik 2

Mezzanin I Moebelbutik 5

Mezzanin I Moebelbutik 4

Mezzanin I Moebelbutik 7

Mezzanin I Moebelbutik 3     Mezzanin I Moebelbutik 6

Lad os starte en dialog:

Jylland/Fyn
René Herløv
Mobil: 2131 6144
RH

 

Sjælland
Christian Haldager

Mobil: 3059 3323
CH