Mezzanin løser pladsproblem hos Mølles Stål

18. december 2015

Hvad er det lige man gør, når man flytter i nye lokaler, men allerede fra starten kommer til at mangle plads?

Det var præcist den udfordring, Carsten Møllnitz fra Mølles Stål, stod med, da virksomheden var rykket i nye lokaler, med færre m2, men med højt til loftet.

Mølles Stål blev etableret i 2006, og har på sine knapt 10 år løst mange spændende opgaver. En af de væsentligste kunder, som Carsten selv fremhæver det, er Fitness World, hvor Mølles Stål har lavet mange løsninger til brug for personlig træning, herunder TRX træning, som vokser markant i disse år. Beslag, træningsracks og øvrige løsninger fra Mølles Stål bruges og benyttes af mange træningsglade kunder i diverse fitness centre, nok uden at de tænker mere over, hvor produkterne stammer fra.

Løsningen på pladsproblemet!

Løsningen kom faktisk fra en medarbejder, der i en stille stund havde læst om mezzaniner på nettet. Han havde set en annonce fra Hans Schourup om netop det at udnytte et lokale i højden, og viste det til chefen.

Carsten kontaktede Hans Schourup, og kom der i kontakt med Mikael Laursen i firmaets tekniske afdeling, og gennem dialog og gode ideer, stod løsningen klart. Med 11 meter til loftet og pladsmangel, hvorfor så ikke bygge en mezzanin i 2 etager. En lidt usædvanlig løsning her i Danmark, men noget vi ser ret ofte syd for grænsen. Og den var Hans Schourup med på!

I en hal, hvor der produceres stålløsninger og arbejdes hårdt, har den funktionelle side af løsningen en klar prioritet. Derfor er den 2 etagers mezzanin rå i sit look, med rå gipsvægge udvendigt. 1. salen udnyttet til produktion og lager, og på 2. salen indrettet til kontor og omklædning. Men selvom man er en travl virksomhed, skal farverne være rigtige, så mezzaninen og den øvrige konceptfarve, Mølles Stål bruger, er blå RAL 5015. Så der er styr på detaljerne.

Carsten slutter af med at konkludere, at man er særdeles tilfreds med både løsning og betjening hos Hans Schourup, og anbefaler gerne virksomheden til andre, med behov for mezzaniner. Vi kvitterer med tak for samarbejdet og er glade for at se endnu et vellykket mezzaninprojekt, der pynter på Danmarks længste referenceliste.

Mezzanin I 2 Etager 4

Mezzanin I 2 Etager 1

 

Se mere om vores mezzaniner, priser og løsninger her.

 

Mezzaniner

Lad os starte en dialog:

Jylland/Fyn
René Herløv
Mobil: 2131 6144
RH

 

Sjælland
Christian Haldager

Mobil: 3059 3323
CH