Pallereoler med 3.000 pallepladser til METZ A/S

21. august 2017

METZ A/S i Vedbæk er markedets største leverandør af gaveartikler, der med blot 40 medarbejdere præsterer en omsætning på over 120 millioner.
Virksomheden leverer mere end 100.000 julegaver om året, via det over 10.000 m2 store lager, der sørger for opbevaring af kundernes varer. Her er tale om almindelig opbevaring til løbende distribution og webshop-baserede varer.

Lageret før:

Med en vækst på 370 % de sidste 6 år, var der behov for en opdateret lagerløsning til opbevaring og håndtering af varer til over 200 virksomhedskunder i Danmark.  Gennem sparring og dialog fik vi hurtigt defineret et indretningsforslag, der indebar langt over 3000 pallepladser. Med løsningen kunne varer, som til en vis grad før stod på gulvet, nu komme på paller i et organiseret flow, og samling af lagre kunne blive en realitet.

Hans Schourup A/S vandt leverancen til METZ A/S, og vi er glade for både dialog og samarbejde, og glæder os over at METZ kvitterede for vores hurtige indsats med en hurtig og god beslutning. Vi ser frem til et fremtidigt godt samarbejde, og håber at METZ A/S kan fortsætte den flotte vækst.

Lageret nu:
METZ Panorama

 

METZ After 2

 

Til løsningen er der benyttet ROSSS pallereoler med Rack Armour stigebeskyttelse.

Lad os starte en dialog:

Jylland/Fyn
René Herløv
Mobil: 2131 6144
RH

 

Sjælland
Christian Haldager

Mobil: 3059 3323
CH