META reoler til SKODA i Randers

28. november 2017

Bilhuset havde på grund af konstant stigende kundeantal fået pladsproblemer på lager-, værksteds- og udstillingsarealet.

META Reoler Skoda Randers 1

Med 30 engagerede medarbejdere, er Skoda i Randers er en af de største autoriserede Skoda-forhandlere i Danmark. Takket være den nye bygning med lager er mange reservedele til rådighed med det samme, så reparationer kan udføres hurtigt. Der blev ønsket et fleksibelt reolsystem med brede hylder og passende udseende til en sikker opbevaring.

Takket være den nye bygning, blev det muligt at udføre en kundespecifik lagerløsning til det omfattende reservedelslager. Målet var en optimal udnyttelse af pladsen og en effektiv indretning af arbejds- og lagerprocesserne, så SKODA Randers også med stigende kundeantal kan sikre, at reservedelene hurtigt står til rådighed.

Den nødvendige og implementerede samlede kapacitet var på i alt 5.000 bildele med forskellige mål, former og vægte. Der var desuden brug for lagerplads til op til 2.500 bildæk. Der blev også lagt stor vægt på den farvemæssige udformning af lagerløsningen, da lagerets udseende skulle passe til den nye bygnings designkoncept.

Som følge af et tæt samarbejde mellem Skoda og META som leverandør, blev arbejds- og lagerprocesserne klart mere effektive – helt efter det såkaldte LEAN-princip. Desuden blev pladsressourcerne udnyttet optimalt takket være den skræddersyede lagerløsning, og der blev sørget for ekstra lagerareal til det store antal reservedele i mange forskellige størrelser. Derudover blev der udviklet og implementeret en passende opbevaring til specialdele, med særlig forme eller dimensioner.

 

Projektdata:

Leverancen består af et toetagers META CLIP hyldereolanlæg inkl. en belysningsløsning, samt et META CLIP stigereolsystem.
Hylde dim.:  1.700 x 800 mm
Kapacitet:   Hyldebelastning 100 kg: til ca. 3.500 bildele
Kapacitet:   Hyldebelastning 200 kg: til ca. 1.500 bildele
Dækreoler:   Til ca. 2.500 bildæk
Tilbehør:     Rumdelere, lukkede gavle, skuffer inkl. indsatskasser osv.

"Det var vigtigt for os at installere en fleksibel og alligevel skræddersyet lagerløsning med brede hylder sammen med en ekspert inden for lagerteknik. Vi lægger desuden stor vægt på designet, så vores nye reolsystem skal være malet med en bestemt RAL-farve, der passer til udseendet på den nye bygning. Samarbejdet med META Nordic fungerede rigtig godt."
Thomas Støvring, ejer og direktør SKODA Randers 

META Reoler Skoda Randers 3

META Reoler Skoda Randers 4

Eksisterende lagerløsninger på de fleste udfordringer.
Hans Schourup A/S er i samarbejde META klar til at projektere flere lignende opgaver i bilbranchen. Vi har adskillige lagerløsninger, specifikt til denne branche, eksisterende løsninger der gør det lettere at være kunde. I samarbejdet mellem META´s tekniske afdeling og vores salgsafdeling er det muligt at fokusere på økonomi og rumudnyttelse, to af de væsentligste parametre for valg af leverandør og system.

META Reoler Skoda Randers 5

Lad os starte en dialog:

Jylland/Fyn
René Herløv
Mobil: 2131 6144
RH

 

Sjælland
Christian Haldager

Mobil: 3059 3323
CH