Lagerautomaten er nøglen til fremtidig vækst

10. august 2023

IAS i Portland USA, er distributør af elektriske styringer og komponenter til udstyrsproducentmarked i New England. Som "one-stop shop" dækker de enhvert behov for automation

Firmaet er i vækst og for at mødekomme et stigende antal ordrer, var der brug for at optimere processen for forsendelse og modtagelse af varer.

"Vi var ved at løbe tør for plads på lageret, men nu er 85 % af de produkter som før skulle plukkes fra hylder i reoler, flyttet til lagerautomaten og det er fantastisk." Chris Lebel, Ejer

Nu kan en medarbejder lave batchplukning til flere ordrer på én gang, i modsætning til tidligere, hvor hver ordre enkeltvis skulle håndplukkes fra reoler.

Den største udfordring var tidligere, at hver morgen skal de produkter, der modtages, helst sendes videre samme dag. Med Modulas lagerautomat med dobbelte interne skuffer og standard WMS software er tidsforbruget til pluk halveret.

"Løsningen fra Modula er nøglen til vores fremtidige ekspansion - vi er blevet meget mere effektive, meget bedre, med mindre ressourser," udtaler Chris Lebel.

Industrial Automation Supplys Modula lagerautomater

  • 1 stk. Modula Lift MX25 VLM
  • 85 % af lagervarerne opbevares nu på mindre en 29 m2

 


Her ville vi gerne vise dig en video!

For at se den skal du acceptere marketing-cookies

 

Modula Lift VLM Hans Schourup Lagerautomat