I Gellerup parkerer beboerne cyklerne i flere etager

15. august 2019

Gellerupparken i Aarhus er under totalrenovering og fornyelse

Første del af projektet er 'Porten til Gellerup', hvor vi har stået for pulterrum til beboernes ejendele og i cykelskurene holder cykelstativer styr på cykler og løbehjul. 

Som en speciel løsning har vi også stået for pergolaerne, der overdækker de vestvendte altaner i stueetagen.

Løsning:
Cykelskure med lås og cykelstativer i 2 etager til 200 cykler
107 pulterrum opbygget i netvægge
32 meter pergola bygget op over de vestvendte altaner
Montage og projektledelse

Cykelskure og cykelstativer fra Hans Schourup Pergolaer udviklet, leveret og monteret af Hans Schourup

 

Om fornyelsen af Gellerupparken

Visionen for Gellerupparken er at skabe en unik og mangfoldig bydel med sin helt egen karakter, arkitektoniske udformning og byliv. En ny bydel, der tager afsæt i den eksisterende bebyggelse, men tilføjer nye lag i form af kvarterer, nye boliger, vej- og trafikmønstre, bygninger, byrum og grønne rekreative arealer. 
Gellerupparken består af områderne Gellerup og Toveshøj, somsiden opførelsen sidst i 1960’erne har udviklet sig til at være et socialt udsat boligområde. 
Projektet er et samarbejde mellem Brabrand Boligforening og Aarhus Kommune.

 

Teknisk salg & support:

Jylland/Fyn
Nick Møller Merch
Tlf. 8747 6243

Nick Moeller Merch

Sjælland
Lars Lund Møller
Tlf. 8747 6246

Lars Lund Moeller 108