Nye pulterrum til Andelsboligforening

8. december 2011

Renovering af 137 kælderrum

Sommeren 2011 vil af mange blive husket for de voldsomme skybrud med oversvømmede kældre og ødelagte ejendele som konsekvens.

På Nørrrebro i det indre København var man også særlig hårdt ramt og AB Søjlegården er derfor nu i fuld gang med renoveringen af kældre som b.la omfatter 137 pulterrum fordelt på 14 adresser i en af deres bygninger.

Hans Schourup A/S har fået totalleverancen af de nye pulterrum som nu bliver af holdbart stål.
Leverancen omfatter adresserne Sjællandsgade nr. 25 til 31, Refsnæsgade nr. 27 til 31, Fensmarkgade nr. 37 til 43 samt Tibirkegade nr. 2 til 6.

Sammenlagt leveres der tæt på 500 løbende meter pulterrumsvægge og døre i det kendte mærke Axelent. Netvæggen er Type F-2000

Totalløsningen omfatter udover selve montagen også demontage/nedtagning af forhånd værende træ-pulterrum samt udbedring af skader i form af lukning af huller i gulve, lofter og vægge efter de gamle trærum. Der udføres også midlertidig nedtagelse og genetablering af kabling (el kabler, kabling til Stofa fællesantenne), samt leje af container og bortskaffelse af affald.
Alle døre forsynes med beslag for hængelås og der monteres fortløbende nummerering.

"Vi valgte Hans Schourup A/S som leverandør b.la fordi de var meget lyttende og ikke mindst imødekommende over for vores ønsker og krav.
Den præcise og hurtige levering af produkterne blev overholdt fuldstændig som lovet og deres montører har under hele projektet været meget fleksible og har udført opgaven yderst professionelt, - så stor ros til dem også. 

Vores forventninger til den leverede løsning er således blevet indfriet fuldt ud og vi kan
hermed  varmt anbefale Hans Schourup A/S som en seriøs leverandør
."

Erdoğan Dönmez
Næstformand

AB Søjlegården, Andelsboligforening

_9876508855