Modulkontor i produktionshal

4. oktober 2015

Med indeklima som et almindeligt kontor

Tilbage i sommeren 2012 fik vi en henvendelse fra JE-elkas A/S der havde behov for en udvidelse af deres kontorfaciliteter.
Udvidelsen kunne laves i deres produktionshal og vore løsningsforslag resulterede sig i, at vi efterfølgende monterede et kontor på 48m2 af systemvægge. Montagen blev foretaget på blot 1 uge.
Det nye kontor var af type MDS SHB 50 for at højne arbejdsmiljøet mht. varme og lyd, så både gulv og tag blev leveret med isolering. Derudover var vinduerne med 2-lags glas, så indeklimaet blev på fuld højde med et almindeligt kontor.

I efteråret 2014 fik vi igen en henvendelse fra JE-elkas A/S. 
Deres behov havde ændret sig og nu var der brug for endnu mere kontorplads. I februar 2015 blev etape 1 lavet – det bestod af nyt stort 80m2 kontor, identisk og opbygget som det der tidligere var leveret.

I april 2015 blev endnu en etape udført.
Her var opgaven en flytning af det første kontor da der var behov for et mesterkontor i nabohallen. Både vægge, gulv og loft inkl. isolering blev genbrugt i det nye layout.

JE-elkas A/S i Skovlunde udfører projektering af el-tekniske løsninger, produktion af styre- og fordelings-tavler samt el- luftmontage af anlæg.

Modulkontor5

Læs mere om modulopbyggede rum, som giver dig ideel mulighed for at skabe nye kontorløsninger, hurtigt, fleksibelt og konkurrencedygtigt

Lad os starte en dialog:

Jylland/Fyn
René Herløv
Mobil: 2131 6144
RH

 

Sjælland
Christian Haldager

Mobil: 3059 3323
CH