Hans Schourup udfordrer Amazon-effekten med nyt strategisk partnerskab

4. februar 2019

Sammen med ny strategisk partner vil Hans Schourup styrke danske virksomheders muligheder for at imødegå deres kunders konstant stigende forventninger til hurtigere og billigere levering. 

Udviklingen sker med Amazon i front, som nu har implementeret mere end 50.000 robotter på sine globale distributionscentre. Det tvinger danske virksomheder til at kigge i retningen af automation for at følge med konkurrenterne.

De hurtigste vinder kampen om kunderne

I mange danske virksomheder stiller ledelsen sig selv det samme spørgsmål:
Hvordan forbereder vi os, så vi står stærkest i konkurrencen med bl.a. Amazon og andre større spillere, der er i fuld gang med at udnytte mulighederne i industri 4.0?

Det handler især om hastighed og fleksibilitet: Når kunderne forventer levering indenfor få timer i stedet for få dage, stiger virksomhedernes behov kraftigt for at ekspedere endnu flere ordrer i timen, uden fejl. Amazon leverer fx ordrer til kunderne på få timer, og den hastighed skal danske virksomheder som minimum matche, og gerne overgå. I produktionen stiger kravene til et fleksibelt flow af materialer, fordi tendensen går mod produktion i små mængder fordelt på et større mix af produkter.

”Vejen til at ekspedere flere ordrer i timen og hurtigere levering går via automatiserede lagerløsninger som selvstyrende lagerrobotter. De kaldes også cobots, fordi de arbejder sammen med lagerpersonalet” siger Troels H. Jensen, adm. direktør i Hans Schourup."

Fetch! Bringer varen til lagermedarbejderen

På et manuelt styret lager er der ofte store muligheder for at udnytte lagermedarbejderens tid mere effektivt. Medarbejderne har mange ineffektive transportmomenter, når de plukker varer fra hele lageret til produktionen eller bestillingerne i webshoppen.

En selvstyrende lagerrobot overtager den interne transport af varerne, og lagermedarbejderne kan koncentrere sig om at finde den rigtige vare, i det rigtige antal. Det frigør tid hos den enkelte medarbejder til at plukke varer og ekspedere endnu flere ordrer på den samme tid.

Troels H. Jensen har det seneste år besøgt messer i både Asien og USA for at kulegrave mulighederne for samarbejde med forskellige leverandører af selvstyrende, mobile robotter. Valget faldt på Fetch Robotics fra USA.

”Vi har valgt at indgå samarbejde med Fetch Robotics, fordi de har markedets stærkeste sortiment af selvstyrende lagerrobotter. Fetch har branchens eneste rent cloudbaserede system, som er årsagen til, at robotten på få timer kan sættes i drift på et manuelt styret lager, og øge produktiviteten markant fra første dag.”

Fetch robotterne er nemme og intuitive at styre, og det tager kun få minutter at tildele den enkelte robot nye opgaver og fjerne andre. Og sekundet efter har den cloudbaserede software sørget for at sende ændringer ud til robotten.

Sæt robotterne i spil uden massive investeringer

Det skal økonomisk overskueligt for flere danske virksomheder at komme i gang med at bruge selvstyrende lagerrobotter. Derfor tilbyder Hans Schourup Fetch robotterne som RaaS – Robot as a Service:

”Når vi tilbyder Fetch robotterne via konceptet ’Robot as a Service’ lejer virksomheden robotten af os og det sænker både startomkostninger og risiko væsentligt. Det gør beslutningen om at komme i gang med lagerrobotter langt mere overskuelig for virksomheden.” forklarer Troels.

HMIShelf klar til demonstration
HMIShelf klar til demonstration

For yderligere information venligst kontakt:

Adm. direktør Troels H. Jensen, 25622592, thj@hans-schourup.dk

Fetch Robotter Hans Schourup Boer Du Overveje Robotter Find Svaret Her

 

Om Fetch Robotics

  • Robotterne sættes i drift på et lager indenfor få timer. Ingen software skal installeres på virksomhedens servere - alt ligger i skyen.
  • Et kort over produktionen, lageret eller distributionscenteret uploades i skyen og hentes ned til den enkelte robot.
  • Kortet angiver arealerne, robotten må køre i, og hvilke områder, den ikke må køre i.
  • Robotterne transporterer materialer i alle størrelser og udformninger fra A til B.
  • Fetch robotten er udstyret med sensorer, der gør den i stand til at kører sikkert uden om lagermedarbejdere, paller, trucks etc.
  • Fetch er kåret som “Technology Pioneer” af World Economic Forum for sine bidrag til udviklingen indenfor robotter og for sin evne til at adressere den hastigt voksende efterspørgsel på fleksibel automatisering af lagre.

Fetch Robotics.com